AICN Eurecrea GX API-connectie maken

Eurecrea GX is een reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Ruim 300 toonaangevende recreatieondernemingen werken inmiddels tot volle tevredenheid met dit pakket. Per maand worden er meer dan 10.000 boekingen gegenereerd via dit pakket. Het biedt u onder andere meer boekingen, een betere bezetting en meer efficiency door doeltreffende automatisering. We kennen de API van Eurecrea GX van binnen en van buiten en kunnen u adviseren het maximale eruit te halen voor uw organisatie.

Verbinding met Eurecrea GX API van AICN

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een mooie website die uw aanbod uit het Eurecrea GX systeem optimaal benut. We zorgen er samen met AICN voor dat uw klanten online kunnen boeken. Door onze diepgaande kennis van high-performance omgevingen en security haalt u het beste eruit. Denk bijvoorbeeld aan processen die iedere nacht alle ingewikkelde berekeningen en caching voor u doen waardoor uw website overdag, als uw klanten er gebruik van maken, een topprestatie kan neerzetten.

AICN koppeling met uw website (Eurecrea GX)

Door uw website te koppelen met Eurecrea GX hoeft u nooit meer handmatig boekingen over te zetten of prijswijzigingen in uw site door te voeren. Alles gaat automatisch en klopt altijd. Eenvoudig, snel en veilig. Door deze koppeling op te tuigen met een apart Content Management Systeem kunt u zorgen voor een perfecte reisbeleving op uw website. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in websites die uitblinken in conversie en gebruiksgemak voor uw bezoekers. Tegelijkertijd draaien uw boekingen perfect op het krachtige systeem van AICN. Een gouden combinatie.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken