AICN Eurecrea GX API-connectie maken

Eurecrea GX is een reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Ruim 300 toonaangevende recreatieondernemingen werken inmiddels tot volle tevredenheid met dit pakket, welke hiermee meer dan 10.000 boekingen per maand genereren. Het biedt je onder andere meer boekingen, een betere bezetting en meer efficiëntie door doeltreffende automatisering. We kennen de API van Eurecrea GX van binnen en van buiten, waardoor wij je hierover het beste advies kunnen bieden om zo het maximale uit je organisatie te halen.

Verbinding met Eurecrea GX API van AICN

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een mooie website die jouw aanbod uit het Eurecrea GX systeem optimaal benut. Zo zorgen we er samen met AICN voor dat jouw klanten online kunnen boeken. Door onze diepgaande kennis van high-performance omgevingen en security haal je er het beste uit. Denk bijvoorbeeld aan processen die iedere nacht alle ingewikkelde berekeningen en caching voor je doen, waardoor jouw website overdag -wanneer je klanten er gebruik van maken- een topprestatie kan neerzetten.

AICN koppeling met jouw website (Eurecrea GX)

Door jouw website te koppelen met Eurecrea GX hoeft je nooit meer handmatig boekingen over te zetten of prijswijzigingen in je site door te voeren. Alles gaat automatisch en klopt altijd. Eenvoudig, snel en veilig. Door deze koppeling op te tuigen met een apart Content Management Systeem kun je zorgen voor een perfecte reisbeleving op jouw website. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in websites die uitblinken in conversie en gebruiksgemak voor je bezoekers. Tegelijkertijd draaien boekingen perfect op het krachtige systeem van AICN; een gouden combinatie.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met AICN Eurecrea GX kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de AICN Eurecrea GX API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken