API Bridge

Dit is het platform waarop de koppeling tussen jouw systemen na de ontwikkeling zal worden ondergebracht. Deze omgeving is geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Het platform is voorzien van strikte beveiligingsprotocollen en staat onder 24/7 monitoring van onze eigen specialisten. Zij zorgen ervoor dat bij eventuele indicaties van problemen in de prestaties of beveiliging direct wordt gehandeld.

Voor het gebruik van de API Bridge, het beheer hiervan en de resources die jouw koppeling nodig heeft betaal je maandelijks een vast bedrag wat afhangt van de zwaarte van jouw koppeling en data.

Belangrijkste kenmerken

Schaalbare infrastructuur
Schaalbare infrastructuur
24/7 monitoring
24/7 monitoring
Veiligheid en privacy centraal
Veiligheid en privacy centraal
Modulaire architectuur
Modulaire architectuur

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van allerlei soorten API koppelingen, ook die van jou. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Verbind je software en ervaar de vele voordelen

Benieuwd wat een API koppeling mevoor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen