Here Maps API

Here is niet de bekendste, maar wel een hele leuke aanbieder van online kaarten en routebeschrijvingen zoals we deze kennen van bijvoorbeeld Google Maps of MapQuest. Here, ooit ontwikkeld door Nokia, is een kaarten en navigatiediensten aanbieder. Ze zijn vooral actief met hun apps voor diverse platforms waarmee je gratis kunt navigeren. Daarnaast zijn ze druk bezig met indoor kaarten (Venue maps) en streetview, om zo de concurrentie met de gevestigde kaart-aanbieders aan te gaan.

Here API koppeling maken

Juist die strijd met de grotere jongens maakt dit een leuke partij. Ze zijn ambitieus en hebben een goed prijsmodel welke, vergeleken met sommige maps aanbieders, scherp in prijs is. Daarnaast bieden ze uiteraard een volwaardige set API mogelijkheden aan. Zo kun je met hun API onder andere coördinaten van een adres opzoeken, de routebeschrijving naar een adres laten uitrekenen en adressen laten opzoeken (bijvoorbeeld alle winkels van een bepaalde keten in een bepaald postcodegebied).

Connectie met API Here maps

Onze ervaring met diverse aanbieders van kaarten zorgt ervoor dat wij je niet alleen kunnen helpen het beste uit de Here API te halen, maar dat wij je ook actief kunnen adviseren. Zo kunnen wij samen met jou kijken welke kaarten precies passen bij jouw situatie. Niet alleen qua prijs en functionaliteiten, maar bijvoorbeeld ook qua design.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Here kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Here API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken