Here Maps API implementeren

Here is een niet de bekendste maar juist daarom wel een leuke aanbieder van online kaarten en routebeschrijvingen (zoals Google Maps en MapQuest). Here, ooit ontwikkeld door Nokia, is een kaarten en navigatiediensten aanbieder. Ze zijn vooral actief met hun apps voor diverse platforms waarmee je gratis kunt navigeren. Daarnaast zijn ze druk bezig met indoor kaarten (Venue maps) en streetview om zo de concurrentie met de gevestigde kaart-aanbieders aan te gaan.

Here API koppeling maken

Juist die strijd met de grotere jongens maakt dit een leuke partij. Ze zijn ambitieus en hebben een goed prijsmodel wat, vergeleken met sommige maps aanbieders, scherp in prijs is. Daarnaast bieden ze uiteraard een volwaardige set API mogelijkheden aan. Zo kun je met hun API onder andere coördinaten van een adres opzoeken, de routebeschrijving naar een adres laten uitrekenen en adressen laten opzoeken (bijvoorbeeld alle winkels van een bepaalde keten in een bepaald postcodegebied).

Connectie met API Here maps

Onze ervaring met diverse aanbieders van kaarten zorgt ervoor dat wij je niet alleen kunnen helpen het beste uit de Here API te halen maar dat wij je ook actief kunnen adviseren. Zo kunnen wij samen met jou kijken welke kaarten nou precies passen bij jouw situatie. Niet alleen qua prijs en functionaliteiten maar ook qua design bijvoorbeeld.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken