Here Maps API

Here is een iets kleinere en hele leuke aanbieder van online kaarten en routebeschrijvingen zoals we deze kennen van bijvoorbeeld Google Maps. Ze zijn vooral actief met hun apps voor diverse platforms waarmee je gratis kunt navigeren. Daarnaast zijn ze druk bezig met indoor kaarten (Venue maps) en streetview, om zo de concurrentie met de gevestigde kaart-aanbieders aan te gaan.

Here API koppeling maken

Juist die strijd met de grotere jongens maakt dit een leuke partij. Ze zijn ambitieus en hebben een goed prijsmodel welke, vergeleken met sommige maps aanbieders, scherp in prijs is. Daarnaast bieden ze uiteraard een volwaardige set API mogelijkheden aan. Zo kun je met hun API onder andere coördinaten van een adres opzoeken, de routebeschrijving naar een adres laten uitrekenen en adressen laten opzoeken (bijvoorbeeld alle winkels van een bepaalde keten in een bepaald postcodegebied).

Connectie met API Here maps

Onze ervaring met diverse aanbieders van kaarten zorgt ervoor dat wij je niet alleen kunnen helpen het beste uit de Here API te halen, maar dat wij je ook actief kunnen adviseren. Zo kunnen wij samen met jou kijken welke kaarten precies passen bij jouw situatie. Niet alleen qua prijs en functionaliteiten, maar bijvoorbeeld ook qua design.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Here. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Here was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Here voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen