Wij koppelen jouw software

Het is een bekend probleem, je gebruikt meerdere software pakketten maar je typt nog steeds je data uit het ene systeem over in het andere systeem. Een gemiste kans want door systemen met elkaar te laten communiceren bespaar je veel tijd en voorkom je fouten.

Dankzij onze kennis van tientallen software pakketten en de ervaring van honderden (maatwerk) koppelingen weten wij als geen ander hoe wij jouw systemen het beste kunnen koppelen.

API's met elkaar laten praten

Stel je hebt twee pakketten en die hebben beiden een API, er moet alleen nog even een dialoog tot stand gebracht worden. Wij regelen het. We zetten een klein stukje infrastructuur op dat op vaste momenten (of na bepaalde triggers) API 1 aanroept, de data ophaalt, deze eventueel bewerkt en weer aanbiedt aan API 2. Zo komen je gegevens van A naar B en worden ze ook nog even snel bijgewerkt tussentijds (bijvoorbeeld om extra data uit een andere bron toe te voegen of om bepaalde velden te splitsen / verwijderen). Wij spreken alle talen en verbinden naadloos je API's met elkaar.

Gegevens naar je API sturen

Als je intern nog een wat ouder pakket draait wat geen API heeft maar je wilt de gegevens wel in je nieuwe onlinepakket mét API hebben dan kan dat ook. Wij kijken samen met jouw team naar de slimste manier om de data te onttrekken aan je interne systeem. Dat kan een Excel export zijn, een automatische dump via een SQL-file of een e-mail die in een vast formaat naar een speciale box van ons gestuurd wordt. Daarna verwerken wij deze gegevens via een automatisch proces en slaan deze op in je nieuwe pakket via de API. Dit kan zowel op éénmalige basis (voor migratie van datasets) als structureel als een soort brug tussen oude en nieuwe omgevingen.

Data uit je API halen

Het kan natuurlijk ook de andere kant op. Je hebt een prachtige API die toegang biedt tot je gegevens maar je wilt deze eigenlijk in je lokale Access database hebben of in een Excel bestand voor verdere toepassingen. Wij maken ook hiervoor maatwerk oplossingen. We schrijven de benodigde logica om de gegevens uit je API te halen en deze precies in het format waarin jij het wilt aan te bieden. Dagelijks per e-mail een dump in een tekstbestand? Maandelijks een zip met speciale queries in een ftp-map? Samen bedenken we het, wij maken het mogelijk.

Benieuwd wat API voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij jouw organisatie tijd, geld en fouten kunnen besparen door gebruik te maken van een slimme API koppeling.

Vraag direct een offerte aan
divider

Populaire koppelingen

Ondersteuning bij koppelen

Wij zijn er voor jou, maar ook voor jouw IT-ers. Wij horen namelijk regelmatig dat organisatie al eerder hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden van een koppeling bij hun webbouwer of IT-afdeling maar te horen kregen dat dit 'lastig word' (lees duur) of dat dit niet gaat omdat zij onbekend zijn met het pakket of de API daarvan.

Dat begrijpen wij als geen ander, geen koppeling is hetzelfde en elk systeem en elke API heeft zijn eigenaardigheden. Geen zorgen, wij zijn er om te helpen. Samen met jou en jouw IT-ers zorgen wij ervoor dat de koppeling naadloos aansluit bij de huidige omgeving en zorgen we er met duidelijke documentatie voor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Een eigen een API nodig?

Vraag direct een offerte aan
divider