Implementatie Facebook API

De mogelijkheden van de Facebook developer omgeving zijn eigenlijk niet te beschrijven. Ze gaan enorm diep en bieden forse mogelijkheden om websites, webapplicaties en datasystemen te verbeteren. Belangrijke toepassingen zijn het verbinden van gebruikersbestanden met Facebook door middel van social login, waarbij mensen snel en eenvoudig op jouw website kunnen inloggen met hun Facebook account.

API van Facebook connectie maken

Naast dat het voor je bezoekers een enorm voordeel kan opleveren, is het voor jou het voordeel dat je toegang krijgt tot veel meer data dan je normaliter van je klant zou weten. (Zelfs als je het zou vragen, dan is dit eenvoudiger voor je klant, omdat je de vragen niet meer hoeft te stellen). Een andere mogelijkheid is om echt werk te maken van de data van je gebruikers, middels de Graph API. Deze omvat echt alles van vriendenlijsten tot conversaties en van groepen tot evenementen. Uiteraard kun je alleen bij de gegevens die jouw gebruiker bewust met je wil delen! Maar ook op het gebied van marketing en adverteren bieden de API's van Facebook heel veel diepgaande mogelijkheden.

Implementeren Facebook API

Van likes op je pagina tot tracking middels een zogenoemde Facebook Pixel, het kan. Wij maken van het implementeren van Facebook API's een succes en helpen je er het maximale uit te halen. Wij hebben de afgelopen jaren vele API koppelingen gemaakt met diverse sociale netwerken waaronder LinkedIn, Youtube, Instagram en meer.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Facebook. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Facebook was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Facebook voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen