Galaxy GW API koppelen

Galaxy GW is een Peppol Acces Point provider. Zij beheren en zien toe op het Peppol dataverkeer en bieden de mogelijkheid aan klanten om ook provider te worden van Peppol Acces Points. Dit biedt ondernemening meer vrijheid in het makkelijk en veilig uitwisselen van berichten en facturen.

API van Galaxy GW koppelen

Door gebruik te maken van de Galaxy GW API kan je jouw software pakketten verbinden met het Peppol netwerk. Maak je bijvoorbeeld veel gebruik van facturatiesoftware of ontvang je dagelijks vele facturen van verschillende partijen? Dan kan Galaxy GW de oplossing bieden voor een veilige datastroom.

Galaxy GW met Peppol verbinden

Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en verbinden van API's weten wij precies waar de mogelijkheden liggen voor de juiste configuratie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de verbinding tussen jouw softwarepakket en dat van Galaxy GW veilig gebeurt. Zo valt jouw dataverkeer en uitwisseling van facturen nooit in de verkeerde handen.

Verbind je API

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Galaxy GW. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Galaxy GW was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Galaxy GW voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen