Zoho CRM

Home > Zoho CRM

Met zijn brede dekking, uitgebreide functies en intuïtieve gebruikersinterface – kan Zoho CRM zich meten met elke andere grote merknaam op het gebied van technologie en functionaliteit. Dankzij een ruime 15 jaar ervaring in de CRM-branche, kent de software alle fases waar een groeiend bedrijf doorheen gaat. Tevens biedt de bijbehorende Zoho CRM API vele mogelijkheden voor iedere ondernemer.

Zoho CRM biedt kleine tot grote organisaties een complete oplossing voor de hele levenscyclus van een customer relationship management (CRM). De organisatie-brede verkoop, marketing, klantenondersteuning en service- en voorraadbeheer beheer je vanuit één enkel bedrijfssysteem. Zoho CRM is voor iedereen, of het nu een klein bedrijf of een grote onderneming is.

Verkoop slimmer, beter en sneller.

Een API koppeling maken met Zoho CRM

Door gebruik te maken van Zoho CRM API stroomlijn je het gehele proces van lead tot klant. Moeiteloos richt je dashboards en rapportages in helemaal aan de hand van je wensen.  Dankzij de goed uitgedachte en volledig te individualiseren interface is in één oogopslag te zien hoe het ervoor staat met leads, offertes, orders en facturen. Alles wordt digitaal gearchiveerd en veilig opgeslagen in de cloud. Handmatige handelingen, zoals het toevoegen van getekende facturen zijn overbodig. Met de API van Zoho CRM heb je straks alles op één plek die altijd en overal toegankelijk is.

De Zoho software koppelen

  • Biedt jouw systeem de mogelijkheid om te communiceren via webservices? Dan kunnen wij de koppeling met Zoho tot stand brengen.
  • Wil je bijvoorbeeld debiteuren in een extern systeem aanmaken en direct naar Zoho CRM laten schieten?
  • Heb je een webwinkel en wil je orders vanuit de webwinkel direct in deze software laten boeken?
  • Of een Zoho CRM koppeling op maat laten bouwen?

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën. Trek aan de bel en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Meer weten over de API van Zoho CRM?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling met Zoho CRM voor jouw organisatie kan betekenen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.