Lightspeed (SEOShop) API verbinden

Lightspeed is de betaalbare totaaloplossing voor een webshop. Voor zowel startende als groeiende webwinkeliers. Van orderbeheer tot marketing en van betalingen tot rapportagetools, Lightspeed heeft het allemaal en het is tot in de puntjes uitgewerkt. Al deze data is via een solide API beschikbaar gesteld voor externe partijen om mee te werken.

Een connectie met je Lightspeed (SEOshop)

Niet alleen kun je bijvoorbeeld je verkopen vanuit je webshop direct via de API laten verwerken in je boekhouding (bijvoorbeeld ExactOnline of Reeleezee) maar er is veel meer mogelijk. Misschien heb je al je voorraden ondergebracht bij een fulfillment partij zoals Misi en wil je dat mutaties in je voorraad gelijk in SEOshop worden bijgewerkt of heb je een Softtouch POS en wil je dat klantgegevens van beide systemen gesynchroniseerd worden.

API koppeling Lightspeed (SEOshop)

Wij hebben de afgelopen jaren vanuit verschillende richtingen koppelingen gemaakt met het systeem van Lightspeed (toen het nog SEOshop heette) voor het toevoegen en synchroniseren van data. Soms is Lightspeed je centrale systeem en wil je data eruit halen om dit in andere systemen te verwerken maar het kan ook zijn dat SEOshop eigenlijk alleen je 'verkoopportaal' is en dat alle verkopen direct in een ander pakket bijgewerkt worden. Dankzij de solide en prettige API van Lightspeed is dit allemaal eenvoudig mogelijk te maken. Benieuwd hoe jouw webshop met minder uren meer orders kan verwerken door slimme koppelingen te maken tussen je systemen? Vul onderstaand formulier in en binnen een werkdag neemt een SEOshop expert contact met je op voor een vrijblijvend voorstel.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken