Maxxton Newyse API-koppeling

Newyse is een geïntegreerd softwaresysteem welke zich onderscheid op basis van haar hoogstaande kwaliteit en uitgebreid aantal modules en functionaliteiten. Het pakket is multi lingual. Newyse is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met bedrijven als Cap Gemini, Oracle, Erasmus Universiteit en diverse bedrijven uit de doelmarkt. We zijn ruim bekend met de SOAP API van Newyse en kunnen deze koppelen aan uw website.

Maxxton Newyse connectie maken

Niet alleen hebben we ervaring met het prachtige platform van Newyse maar we kunnen ook breder werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een 'schil' maken die om dit platform draait zodat bepaalde processen en datasets lokaal worden opgeslagen. Enerzijds om bijvoorbeeld uw dataset te verrijken met data die niet thuis hoort in Newyse en anderzijds om de performance van uw applicatie te verhogen.

Verbinden met Newyse van Maxxton

Het leggen van een goede connectie die veilig, stabiel en doordacht is kan je veel geld opleveren en wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Niet allen door onze kennis van deze API maar omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren om zo alle mogelijke kansen te benutten. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de API's van andere partijen in de recreatie en boekingsbranche dus wij kunnen ook je data eenvoudig samen laten komen op één site.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken