Maxxton Newyse API-koppeling

Newyse is een geïntegreerd softwaresysteem welke zich onderscheid op basis van haar hoogstaande kwaliteit en uitgebreid aantal modules en functionaliteiten. Het pakket is meertalig. Newyse is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met bedrijven als Cap Gemini, Oracle, Erasmus Universiteit en diverse bedrijven uit de doelmarkt. We zijn ruim bekend met de SOAP API van Newyse en kunnen deze koppelen aan jouw website.

Maxxton Newyse connectie maken

Niet alleen hebben we ervaring met het prachtige platform van Newyse, we werken ook breder dan dat. Zo kunnen we bijvoorbeeld een 'schil' maken die om dit platform draait zodat bepaalde processen en datasets lokaal worden opgeslagen. Enerzijds om bijvoorbeeld jouw dataset te verrijken met data die niet thuis hoort in Newyse en anderzijds om de performance van jouw applicatie te verhogen.

Verbinden met Newyse van Maxxton

Het leggen van een goede connectie die veilig, stabiel en doordacht is kan je veel geld opleveren en wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Niet alleen door onze kennis van deze API, maar omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren om zo alle mogelijke kansen te benutten. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de API's van andere partijen in de recreatie en boekingsbranche, dus wij kunnen je data ook eenvoudig laten samenkomen op één site.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Maxxton Newyse. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Maxxton Newyse was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Maxxton Newyse voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen