Maxxton Newyse API-koppeling

Newyse is een geïntegreerd softwaresysteem welke zich onderscheid op basis van haar hoogstaande kwaliteit en uitgebreid aantal modules en functionaliteiten. Het pakket is meertalig. Newyse is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met bedrijven als Cap Gemini, Oracle, Erasmus Universiteit en diverse bedrijven uit de doelmarkt. We zijn ruim bekend met de SOAP API van Newyse en kunnen deze koppelen aan jouw website.

Maxxton Newyse connectie maken

Niet alleen hebben we ervaring met het prachtige platform van Newyse, we werken ook breder dan dat. Zo kunnen we bijvoorbeeld een 'schil' maken die om dit platform draait zodat bepaalde processen en datasets lokaal worden opgeslagen. Enerzijds om bijvoorbeeld jouw dataset te verrijken met data die niet thuis hoort in Newyse en anderzijds om de performance van jouw applicatie te verhogen.

Verbinden met Newyse van Maxxton

Het leggen van een goede connectie die veilig, stabiel en doordacht is kan je veel geld opleveren en wij kunnen je daarbij van dienst zijn. Niet alleen door onze kennis van deze API, maar omdat wij met je mee kunnen denken en je actief kunnen adviseren om zo alle mogelijke kansen te benutten. Daarnaast hebben wij ook ervaring met de API's van andere partijen in de recreatie en boekingsbranche, dus wij kunnen je data ook eenvoudig laten samenkomen op één site.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Maxxton Newyse kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Maxxton Newyse API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken