Over ons

Home > Over ons

Achter APIkoppelingen.nl zitten de techneuten van Webparking. Zij maken al sinds 2004 applicaties, algoritmes en complexe logica.

Hier kregen zij vaak te maken met API’s. Zowel het ophalen van gegevens, het erin stoppen of het maken van een API voor andere developers om met hun applicaties te werken en communiceren.
Wij lezen alle data uit van al jouw software, waar je ook wilt
Verbind bijvoorbeeld jouw Amazon met je Lightspeed omgeving met een API koppeling

Kennis en passie

De expertise die we in al die jaren hebben opgebouwd bieden we ook aan jou aan. Met dezelfde passie, aandacht en focus op privacy en veiligheid gaan we voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat we de standaarden en best-practices die we in de jaren ontwikkeld hebben voor jou inzetten.

Meer dan API's

Juist omdat wij altijd te maken hebben met de hele keten gaan onze oplossingen veel verder dan alleen even de data met elkaar verbinden. Wij noemen onszelf ‘technische boekhouders’ omdat we veel verstand hebben van hoe administraties werken en dus ook met je mee kunnen denken in het proces. Tegelijkertijd snappen we evenveel van HR processen en de logistiek achter webshops. Iedere koppeling leren we weer iets nieuws over een nieuwe markt. Van de BPM calculaties voor de import van auto’s tot de nuances waar je rekening mee houdt als je je producten via bol.com verkoopt.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.