PostNL

Home > PostNL

Uit dezelfde categorie:

Zoals PostNL zelf vertelt, sluit hun service naadloos aan op iedere CRM- en/of webwinkel software. En dat maken ze meer dan waar. Met de eenvoudige order verwerking en servicegerichtheid van PostNL bedien je je klanten met enorme gemak en is er voor ieder systeem wel een gepast oplossing.

De API van PostNL is voor zeer geschikt voor webwinkels met maatwerk wensen. Ze bieden een verscheidenheid aan opties die wij eenvoudig voor je kunnen inbouwen in je website of applicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen aanbieden van verschillende soorten bezorgopties in je webwinkel, automatische track-en-trace mails sturen naar je klanten of status van een verzending kunnen inzien in je eigen systeem. Zo ben je nooit meer tussen verschillende systemen aan het schakelen, maar zie je alles eenvoudig in één overzicht.

De API van PostNL

De functies en plugins die de PostNL API biedt zijn en blijven gratis voor haar gebruikers. Maar deze functies zijn gelimiteerd en kunnen voor de echt doortastende ondernemer nét niet de oplossing zijn die hij/zij wilt. Want wat nu als je een custom webshop of CMS hebt of simpelweg wilt uitbreiden met functies die strekken tot je boekhoudsoftware, reserveer of SMS systeem? Wij helpe je hier graag bij. Jij vertelt ons waar jouw data moet komen, dan verwerken wij ‘m middels de API van PostNL.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.