Reeleezee API connectie

Reeleezee is één van de verschillende boekhoudpakketten waar wij jou gegevens mee kunnen koppelen. Het pakket kenmerkt zich door eenvoud en is vooral gericht op kleinere ondernemers. Inmiddels hebben zij ruim 42.000 ondernemingen als klant en ook hun API is behoorlijk volwassen.

Een verbinding maken met de Reeleezee API?

De API van Reeleezee is solide opgezet en biedt diverse mogelijkheden voor het ophalen, bijwerken en opslaan van data. Heb je een webshop en wil je al je orders automatisch opslaan in Reeleezee? Of heb je een CRM systeem en wil je al je klantgegevens automatisch synchroniseren tusssen je Reeleezee pakket, je Mailchimp mailinglijsten en het CRM pakket? Geen probleem. Met de handige API van Reeleezee en onze ruime ervaring in het veilig en stabiel koppelen van online systemen zit je goed.

Reeleezee verbinden met je website

Je kent het wel, je begint simpel met een eenvoudige webshop of een paar klanten en voor je het weet slaat het succes door en zit je met duizenden handmatige handelingen iedere maand. Niet alleen doodvermoeiend saai maar ook erg foutgevoelig. Dankzij de handige API van Reeleezee en diverse andere pakketten hoeft dit helemaal niet. Handmatig betalingen overzetten vanuit je payment provider (zoals Mollie of Multisafepay) of via Excel-lijsten zaken met elkaar afstemmen? Niet doen, vul onderstaand formulier in en wij denken met je mee hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken met een paar simpele koppelingen.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken