Sequoiasoft

Home > Sequoiasoft

Uit dezelfde categorie:

Sequoiasoft is een aanbieder van management software, voornamelijk gericht op ziekenhuizen, restaurants, vakantieparken en de wellness industrie. Hoewel gelegen in Frankrijk, is Sequoiasoft een veelzijdige en internationale speler die zich richt op het volledig ontzorgen van hun doelgroep. Hierbij gaat het om de volledige klantreis, van de online boeking tot de check-out.

Connectie met API Sequoiasoft

Wij hebben een enorm uitgebreide ervaring met het koppelen van verschillende boekingssystemen als Sequoiasoft. De mogelijkheden hierin zijn nagenoeg oneindig; iedere vorm van klantenbinding tot afhandeling en verwerking van data behoren tot de mogelijkheden. Van het versturen van e-mails naar nieuwe bezoekers of je boekingen bijhouden in een voor jou op maat gemaakte omgeving: jij verzint het, wij maken het.

Sequoiasoft API verbinden

Door de omgeving van Sequoiasoft via een API koppeling te verbinden met jouw systemen laat je handmatige verwerkingen en onlogische handelingen in het verleden. Zodoende kan je je belangrijkste data en functies overzichtelijk weergeven op één plek. Handig toch? Door de combinatie met de Sequoiasoft omgeving en onze ervaring met verschillende management software adviseren én implementeren we waar nodig.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.