Optimaliseer je bedrijfsproces met een 9292 API-koppeling

9292 is misschien wel de meest bekende digitale reisadviseur. Heb je bijvoorbeeld een app of site waarin je OV-reisinformatie wilt gebruiken? Dan is de 9292 API een uitstekende manier om vervoer en reizigersinformatie op te halen. Ook als je hele andere plannen hebt, kun je met de API aan de slag, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Koppeling met de 9292 Reisadvies API

Met het 9292 reisadvies kan je je web applicatie uitbreiden met enorm veel handige opties. Zo kan je bijvoorbeeld een compleet reisadvies uitlezen. Je kan ook de reiskosten tonen van een bepaalde rit of reisinformatie van een locatie of vervoersmiddel tonen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Jij kiest voor de relevante informatie die jij nodig hebt, dan kunnen wij je erbij helpen om dit te implementeren. We hebben een enorm uitgebreide kennis van reis en geografische API’s. Zo hebben wij altijd de kennis in huis om jouw applicatie te voorzien van een passende API.

Verdere API functionaliteiten

Er zijn nog meer handige mogelijkheden die te halen zijn uit de API. Naast de meest gebruikelijke informatie die je je kan voorstellen van een reisadvies API, zoals route data en kaarten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de OV Prijswijzer, waarbij je een volledig prijsadvies te zien krijgt inclusief abonnement informatie. Of real-time OV advies (Is mijn trein vertraagd of komt mijn bus nog langs?) Zelfs vergelijkingen van CO2 uitstoot tussen verschillende vervoersmiddelen of de sterwaarde van zones zijn eenovudig te tonen via deze API.

Dus waar wacht je nog op? Zie jij de mogelijkheid om de 9292 reisadvies data te koppelen aan jouw (bedrijf)software? Dan helpen wij jou daar graag bij. Neem daarom snel contact op met een van onze API experts en wij helpen je graag. Geen API vraag is ons te gek!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met 9292 te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met 9292. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales