Over de API experts

Wij zijn de API experts van APIkoppelingen.nl, oftewel de techneuten van Webparking. Wij maken al sinds 2004 applicaties, algoritmes en complexe logica. Hierdoor zijn wij steeds vaker in aanraking gekomen met API’s. Vooral in de vorm van het ophalen van gegevens of het uitlezen van data. 

Hoe wij werken

‘U vraagt, wij draaien’ gaat voor ons niet op. ‘U vraagt, wij denken’ komt meer in de buurt. Vertel ons waar je tegenaan loopt en wat je ideeën zijn, en wij bedenken, bouwen en ontwikkelen de perfecte API. 

We werken volgens de beste standaarden, nieuwste en bewezen technieken en met oog voor de veiligheid van jouw gegevens en die van je klanten. En altijd binnen budget en planning. Doen we al zo’n twintig jaar.

Voor wie werken wij?

Wij bedienen honderden klanten, variërend van lokale startups tot internationals. Of je nu bijvoorbeeld een fabrikant of importeur bent die zijn producten altijd perfect in alle webwinkels wil tonen dankzij een eigen API: Wij zijn de experts die jij zoekt. Maar naast dat we ze verbinden, maken we ze ook. Heb jij een goed idee?

Synchroniseer je software middels een API
Laat je API volledig op maat ontwikkelen

Meer dan API experts

Door onze jarenlange ervaring als API bouwers, zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen developers. Complexe bedrijfsprocessen? Kunnen we aan. Ingewikkelde infrastructuur? Ook geen probleem. Baanbrekend idee? Wij bedenken de juiste software. Wij helpen je daarom ook bij onder andere:

Onze missie

Wij willen graag techniek inzetten om jou veilig, slim en effectief te laten ondernemen. Omdat wij niet alleen ondernemers willen helpen groeien, maar ook willen bijdragen aan een optimale digitale wereld.

Onze visie

Wij geloven dat we echt het verschil kunnen maken in de manier waarop jij software beleeft en data verwerkt. Dat is waar wij voor staan. En als iemand dit kan verbeteren, dan zij wij dat wel; gegarandeerd!

Ga vandaag nog voor je eigen API-koppeling

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Ja. Wij bieden diverse SLA en onderhoudsmodellen aan. Standaard doen wij onze uiterste best. Wil je echter 24/7 gegarandeerde service dan zijn onze SLA’s precies wat jij nodig hebt. Jij wilt zekerheid, wij hebben hem voor je. 

Onze platforms draaien in Europese datacenters van Amazon Web Services. Mocht in jouw geval de data om juridische (of andere) redenen binnen Nederland moeten blijven dan is dit geen probleem. Speciaal voor medische organisaties, overheden en andere partijen waar dit van belang is hebben wij ook een infrastructuur opgezet binnen Nederland. 

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales