API ontwikkeling voor startups

Wij kennen de uitdagingen waar een startup mee te maken heeft. Een gelimiteerd budget en een hoge druk vanuit investeerders zijn bekende struikelblokken. Bovendien heb je vaak te maken met een bedrijfsvoering die nog alle kanten op kan schommelen. Onze modulaire en op-maat gemaakte data verbindingen kunnen hier bij helpen. Zo werken wij altijd de perfecte startup API.

Laat je API volledig op maat ontwikkelen

Hoe wij startups helpen met beperkt budget

Wij ontwikkelen niet alleen maar; we zijn ook jouw technisch geweten. Wij kijken kritisch naar jouw budget en omstandigheden en adviseren je altijd waar nodig. Zo houd je je kostbare tijd binnen de perken en stuur je makkelijk richting je doelen. Daarnaast helpen we om jouw budget de maximale impact te bieden.

Waarom wij de API partner van vele startups zijn?

Actief meedenken

Wij zijn naast techneuten ook zeer creatief. Wij zetten jouw startup API vraagstuk altijd om in een passende oplossing, ongeacht je situatie.

Brede kennis

Wij werken met klanten vanuit alle branches. Die kennis en ervaring combineren wij bij alle projecten, ook die van jou.

Doelgericht en agile

We werken in korte en overzichtelijke sprints. Zo werk je snel naar een API-koppeling met de meest minimale en functionele doelen.

Verstand van schaalbaarheid

Met onze architectuur groeit jouw software makkelijk met je mee, van eerst test tot de uiteindelijke lancering.

Dashboard met API software

Hoge kwaliteit, ook als Minimum Viable Product

Samen bepalen we welke functionele doelen jij in je eerst versie (MVP) van je API nodig hebt. Dat doen we met behulp van korte sprints. We testen continu of we op het rechte pad zitten naar jouw ideale data-verbinding. Zo garanderen we dat jouw applicatie altijd de hoogste kwaliteit standaard heeft.
Optimaliseer je software door je data te koppelen

Doorgroeien na de startup

Jouw API draait en je software werkt volgens nieuwe functies. Samen monitoren we de data en sturen om het maximale uit je data te halen. We bepalen samen hoe we snel en met minimale kosten het maximale verschil kunnen maken. Daarnaast adviseren vanuit eigen bevindingen hoe je API-koppeling nog verder kan inzetten. Niet alleen als leverancier maar ook als partner voor de lange termijn.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Contact opnemen met sales