Overzicht van
Populaire API koppelingen

Met 20 jaar ervaring in het maken en koppelen van API’s kunnen we vrijwel elk software- of SaaS-platform koppelen. Staat jouw software er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden.

 

Heb je een vraag over jouw API?

Wij helpen je bij alle brandende vragen. Ook als jouw API niet in dit overzicht staat.

Sortering: A - Z

Vergroot je succes en resultaat door systemen slim te koppelen

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Automatiseer je bedrijfsprocessen door je systemen slim te koppelen. Of je nu je verkopen direct wilt verwerken in je boekhouding, je CRM actueel wilt houden of je uren-registratie automatisch wilt laten verwerken in je HR-systeem, het kan allemaal met de juiste API-koppelingen.

Maak snellere en betere beslissingen

Door je systemen via API's aan elkaar te koppelen, krijg je direct toegang tot real-time data uit al je systemen. Dit stelt je in staat om sneller en beter geïnformeerde beslissingen te nemen, waardoor je bedrijf kan blijven groeien en concurreren.

Centraliseer je software en informatie

Breng al je belangrijke data samen in één overzichtelijk dashboard door je systemen te koppelen. Dit helpt jou en je team om efficiënter te werken en altijd het overzicht te behouden.

Creëer je eigen digitale ecosysteem

Of je nu grote hoeveelheden data wilt uitlezen of complexe systemen wilt integreren in je favoriete softwarepakket, met de juiste API-koppelingen is alles mogelijk. Creëer een digitaal ecosysteem dat perfect aansluit op jouw bedrijfsbehoeften.

Ontdek de kracht van slimme API-koppelingen

Laat systemen naadloos samenwerken en ervaar de voordelen van slimme API-koppelingen. Neem contact op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen efficiënter te worden.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen alle data en software met elkaar verbinden, óók die van jou.  Leg je vraagstuk voor via ons contactformulier en wij helpen je aan de juiste API oplossing.

Wij kunnen koppelen met alle software en applicaties die een API, web service of andere vorm van digitale datastroom bieden. Zonder enige uitzondering. Of het nu gaat om een CSV die te downloaden is via een FTP verbinding, een REST JSON API of een XML die we uit de cloud kunnen ophalen voor je. Als het digitaal is kunnen wij er iets mee voor je. 

Dit hangt af van de complexiteit. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling tussen twee hele oude systemen die nog werken met oude formats of juist tussen twee splinternieuwe platforms die prachtige gedocumenteerde API’s bieden? Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen. Wij gaan als vuistregel uit van ongeveer twee dagen voor een simpele koppeling maar als je het echt wilt weten stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de beste passende oplossing binnen jouw budget.

Je kunt ons altijd bellen via 010 – 477 26 78 of stuur een e-mail naar info@apikoppelingen.nl. Óf vul ons contactformulier in op onze contact pagina.

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales