Overzicht van
Populaire API koppelingen

Met sommige online software en SaaS platformen maken wij zeer regelmatig API koppelingen voor onze klanten. Zit jouw software hier niet tussen? Geen probleem, laat ons weten wat je wilt koppelen voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Heb je een vraag over jouw API?

Wij helpen je bij alle brandende vragen. Ook als jouw API niet in dit overzicht staat.

Sortering: A - Z

Boost jouw populaire API software en onderneem nóg efficienter

Vergeet ouderwets data overnemen

Niet langer meer data overnemen of teksten en records overtypen. Door de juiste API koppeling te maken hoef je nooit meer dubbel werk te doen.

Automatiseer je datastromen

Je boekhouding data tonen in je bedrijfs-CMS. Je HR-systeem stuurt gegevens naar je uren-registratie applicatie. Alles gaat automatisch en foutloos.

Centraliseer je software en informatie

Haal al je belangrijke data binnen naar één dashboard. Wij ontwikkelen jouw droom-app en software tools waarmee jouw team nóg beter werkt.

Creëer een digitaal ecosysteem

Grote lappen data of korte records uitlezen? Complexe systemen of functies integreren in jouw populaire softwarepakket? Werkelijk álles is te realiseren.

Ga vandaag nog voor je eigen API-koppeling

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen alle data en software met elkaar verbinden, óók die van jou.  Leg je vraagstuk voor via ons contactformulier en wij helpen je aan de juiste API oplossing.

Wij kunnen koppelen met alle software en applicaties die een API, web service of andere vorm van digitale datastroom bieden. Zonder enige uitzondering. Of het nu gaat om een CSV die te downloaden is via een FTP verbinding, een REST JSON API of een XML die we uit de cloud kunnen ophalen voor je. Als het digitaal is kunnen wij er iets mee voor je. 

Dit hangt af van de complexiteit. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling tussen twee hele oude systemen die nog werken met oude formats of juist tussen twee splinternieuwe platforms die prachtige gedocumenteerde API’s bieden? Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen. Wij gaan als vuistregel uit van ongeveer twee dagen voor een simpele koppeling maar als je het echt wilt weten stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de beste passende oplossing binnen jouw budget.

Je kunt ons altijd bellen via 010 – 477 26 78 of stuur een e-mail naar info@apikoppelingen.nl. Óf vul ons contactformulier in op onze contact pagina.

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales