Algemene voorwaarden

Apikoppelingen is een label van Webparking B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66328284.

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de verwerkersovereenkomst (bestaande uit het Data Pro Statement en de Standaardclausules voor verwerkingen) en de NLdigital Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht. 

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Veelgestelde vragen

Een API koppeling kan veilig, supersnel (tot tienduizenden records per seconde) en zonder handwerk gegevens uitwisselen tussen systemen (alles gaat automatisch). Dit voorkomt menselijke fouten en houdt alle data overal up to date. Denk aan orders die in een paar seconde na het aanmaken beschikbaar zijn voor magazijn, administratie en je klantportaal.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden). Voor alles wat publiek beschikbaar is passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Realtime (met webhooks) of met ingeplande processen precies wanneer het nodig is. Ieder uur? Iedere minuut? Iedere vijf jaar op de eerste maandag van Maart om twee minuten over twaalf? Het kan allemaal. 

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Ben je klant en heb je een vraag over jouw koppeling of heb je een storing dan kun je hiervoor gebruik maken van ons ticketsysteem (instructies hiervoor krijg je van ons bij de oplevering). Zo houden we samen zicht op jouw vragen, monitoren wij of we aan onze SLA verplichtingen voldoen en meten we de kwaliteit van onze service voor jou. 

Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer vraag-en-antwoorden.

Contact opnemen met sales