Een eigen API laten maken

Wij koppelen niet alleen API’s, wij maken ze ook. Voor verschillende softwareontwikkelaars en SaaS platforms hebben wij de API’s mogen maken. Uiteraard white-label.

Haal alles uit je software

Een onderneming werkt gemiddeld met ruim tien verschillende software pakketten. Hoe mooi zou het dan zijn als deze elkaars informatie kunnen uitlezen? Handmatige handelingen en fouten met overtypen en overnemen worden in één klap verleden tijd.

Zo wordt al jouw data uitgelezen waar je ook wilt, wanneer jij dat wilt. Hoe goed klinkt dat?

Synchroniseer je API data tussen verschillende platformen
Dashboard schermen met API weergave

Alles in één overzicht

Wanneer jij je boekhouding opent zie je alle informatie die relevant is aan jouw webshop. Je klanten kunnen met hun Facebook account inloggen op jouw bedrijf-CMS. En je Booking Experts gegevens worden automatisch verwerkt in je Twinfield, Mailchimp en PayConiq pakketten. Kortom, alles wat online staat is met elkaar te verbinden.

Verrijk je software

Met een eigen API is het mogelijk om jouw data beschikbaar te maken voor andere systemen. Dat kan voor jezelf zijn om eigen software te koppelen, maar je kunt het ook gebruiken om gegevens te delen met klanten of leveranciers.

Importeer al je software data middels een API verbinding.

Importeer je data

Toon je webshop data in je online boekhouding. Of haal gegevens uit je ERP en verreken deze in je CRM-systeem. Zo verbind je het ene systeem met het andere en haal je alles binnen wat jij nodig hebt.

Synchroniseer je data

Overtypen is verleden tijd. Wat jij opslaat in (bijvoorbeeld) je HR dashboard wordt automatisch overgenomen, berekend en verwerkt in je salarisadministratie. Zo is al je data altijd en overal up-to-date. 

Houdt je data in-sync en gelijk tussen al je applicaties.
Centraliseer je sofware met een op maat gemaakt dashboard.

Centraliseer je data

Gemiddeld werken ondernemers met (meer dan) tien verschillende systemen. Wil je een eigen interface waar al je data samenkomt? Doen we! Want ook dát kan dankzij een passende (REST) API.

Het succes van een eigen API

Met een eigen API is het mogelijk om jouw data beschikbaar te maken voor andere systemen. Dat kan voor jezelf zijn om eigen software te koppelen, maar je kunt het ook gebruiken om gegevens te delen met klanten of leveranciers.

Bedien je klanten

Zorg ervoor dat je klanten altijd beschikken over live data, zoals productinformatie, actuele voorraaden en prijzen.

Verreik je eigen data

Maak nog beter gebruik van je bestaande data door data met elkaar te verbinden vanuit verschillende (online) software.

Automatiseer alles

Vergeet al je kopieer- en plakwerk. Alles wordt automatisch en op de juiste plek uitgelezen. Handmatige fouten zijn zo verleden tijd.

Met duidelijke documentatie

Een API zonder duidelijke documentatie is onbruikbaar voor developers. Wij weten als geen ander waar de knelpunten in documentatie zitten en wat de meest prettige manier is om deze beschikbaar te stellen.

Daarom leveren wij API’s altijd met (Engelstalige) OpenAPI documentatie, geschreven voor en door developers. 

Verbind je software met een API op maat

Ga vandaag nog voor je eigen API-koppeling

Overtuigd dat een eigen API iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Nee. Onze infrastructuur is schaalbaar en kan hoge volumes aan. Van enkele honderden records per maand tot miljoenen per minuut. Heb je veel data? Daag ons uit. Wij zijn er klaar voor. 

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden). Voor alles wat publiek beschikbaar is passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Realtime (met webhooks) of met ingeplande processen precies wanneer het nodig is. Ieder uur? Iedere minuut? Iedere vijf jaar op de eerste maandag van Maart om twee minuten over twaalf? Het kan allemaal. 

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 010 – 477 26 78, of per mail: info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales