Een eigen API laten maken

Wij zijn niet alleen zeer bedreven in API’s verbinden, wij maken ze ook. Handig als je bijvoorbeeld maatwerk software wilt koppelen. Of wanneer je een systeem gebruikt waarvoor nog geen API beschikbaar is. Een API laten maken kan dan de juiste oplossing bieden.

Haal alles uit je software

Een onderneming werkt gemiddeld met ruim tien verschillende software pakketten. Hoe mooi zou het dan zijn als deze elkaars informatie kunnen uitlezen? Handmatige handelingen en fouten met overtypen en overnemen worden in één klap verleden tijd.

Zo wordt al jouw data uitgelezen waar je ook wilt, wanneer jij dat wilt. Hoe goed klinkt dat?

Synchroniseer je API data tussen verschillende platformen
Dashboard schermen met API weergave

Alles in één overzicht

Wanneer jij je boekhouding opent zie je alle informatie die relevant is aan jouw webshop. Je klanten kunnen met hun Facebook account inloggen op jouw bedrijf-CMS. En je Booking Experts gegevens worden automatisch verwerkt in je Twinfield, Mailchimp en PayConiq pakketten. Kortom, alles wat online staat is met elkaar te verbinden.

Begin vandaag nog aan jouw API project

En ontvang een passend voorstel binnen enkele werkdagen

Het succes van een eigen API

Met een eigen API is het mogelijk om jouw data beschikbaar te maken voor andere systemen. Dat kan voor jezelf zijn om eigen software te koppelen, maar je kunt het ook gebruiken om gegevens te delen met klanten of leveranciers.

Bedien je klanten

Zorg ervoor dat je klanten altijd beschikken over live data, zoals productinformatie, actuele voorraaden en prijzen.

Verreik je eigen data

Maak nog beter gebruik van je bestaande data door data met elkaar te verbinden vanuit verschillende (online) software.

Automatiseer alles

Vergeet al je kopieer- en plakwerk. Alles wordt automatisch en op de juiste plek uitgelezen. Handmatige fouten zijn zo verleden tijd.

Met duidelijke documentatie

Een API zonder duidelijke documentatie is onbruikbaar voor developers. Wij weten als geen ander waar de knelpunten in documentatie zitten en wat de meest prettige manier is om deze beschikbaar te stellen.

Daarom leveren wij onze API’s altijd met een Engelstalige documentatie die geschreven is voor en door programmeurs. Samen met deze documentatie komt er ook een test-API mee, zodat gebruikers van je API eenvoudig hun koppeling kunnen testen.

Verbind je software met een API op maat

Ga vandaag nog voor je eigen API-koppeling

Overtuigd dat een eigen API-koppeling iets voor jou is? Neem dan direct contact op voor een gratis offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Nee. Onze infrastructuur is schaalbaar en kan hoge volumes aan. Van enkele honderden records per maand tot miljoenen per minuut. Heb je veel data? Daag ons uit. Wij zijn er klaar voor. 

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden). Voor alles wat publiek beschikbaar is passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Realtime (met webhooks) of met ingeplande processen precies wanneer het nodig is. Ieder uur? Iedere minuut? Iedere vijf jaar op de eerste maandag van Maart om twee minuten over twaalf? Het kan allemaal. 

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 010 – 477 26 78, of per mail: info@apikoppelingen.nl

Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer vraag-en-antwoorden.

Contact opnemen met sales