Koppelplatform laten maken voor jouw software

Jouw software door ons laten koppelen. Volledig op de achtergrond of juist met je eigen app store waarin jouw klanten hun koppelingen maken.

Dashboard schermen met API weergave

Wij verbinden, jij bepaalt hoe

Samen met jouw team van ontwikkelaars zorgen we ervoor dat er een naadloze verbinding wordt opgezet met jouw software. We kunnen gegevens ophalen of versturen in welk formaat dan ook dat jij nodig hebt. Wij creëren als het ware een standaard communicatielaag rondom jouw platform, wat de interactie met andere systemen stroomlijnt.

Een koppelplatform
laten maken

Ga met ons de samenwerking aan voor de laatste koppeling die je nodig hebt; wij zorgen voor de rest. Vergeet zorgen over updates, beveiliging of capaciteitsproblemen die je weerhouden van het ontwikkelen van nieuwe koppelingen die je klanten nodig hebben.

Centraliseer je sofware met een op maat gemaakt dashboard.

Jouw eigen app store

Stel je voor dat je een eigen app store hebt, helemaal in jouw huisstijl vormgegeven. Dit wordt een plek waar jouw klanten moeiteloos verbindingen kunnen leggen met andere software. Of het nu gaat om simpele koppelingen die met een enkele klik geactiveerd worden, of om wizards die jouw klanten stap voor stap door het instelproces helpen, alles is mogelijk. Zo bieden we niet alleen gemak, maar ook een omgeving die er vertrouwd uitziet en voelt. 

Foutvrij en supersnel

Wij hebben een diepgaande kennis van de meeste platforms en weten precies waar je op moet letten, van functionele beperkingen tot rate limits. Hierdoor kunnen we een soepele koppeling garanderen. Bovendien is onze infrastructuur zodanig schaalbaar opgezet dat het enorm hoge volumes foutvrij aankan. 

Houdt je data in-sync en gelijk tussen al je applicaties.
Importeer al je software data middels een API verbinding.

Veiligheid en privacy

Onze ideale situatie zou zijn om helemaal geen data te hoeven opslaan. Natuurlijk is dat niet haalbaar als we verantwoordelijk zijn voor het uitwisselen van gegevens tussen platforms. Daarom kiezen we ervoor om de gegevens die we moeten verwerken zo veilig mogelijk op te slaan: volledig versleuteld. Zodra de verwerking succesvol is afgerond, verwijderen we deze gegevens weer. Zo zorgen we voor maximale beveiliging en privacy, terwijl jouw datastromen soepel blijven lopen.

Wij zorgen ervoor dat jouw ontwikkelteam blij is

Veel van onze klanten beschikken over eigen ontwikkelteams. Ze kiezen ervoor om met ons samen te werken, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de ontwikkeling van hun eigen software. Het beheer van koppelingen met andere systemen is vaak tijdrovend en ligt buiten hun core business. Wij zijn het team waar jouw ontwikkelaars graag mee samenwerken. We zijn proactief proactief, ervaren en volledig gericht op het succes van jouw klanten.

Dashboard schermen met API weergave
Synchroniseer je API data tussen verschillende platformen

Een prijsmodel wat altijd past

Samenwerken betekent ook een businesscase creëren die voor beide partijen commercieel interessant is. We passen ons aan aan wat voor jou het beste werkt: een eenmalige investering om het platform te bouwen zodat jij de koppelingen als ‘service’ kunt aanbieden, of geen initiële investering maar een maandelijkse vergoeding per actieve klant waarvan we beiden profiteren.Alles is mogelijk.

Standaard koppelingen combineren met maatwerk

Hier begint het pas echt leuk te worden. Samen zetten we een fraaie app store op waar jouw klanten moeiteloos standaard koppelingen kunnen activeren. Maar soms is ‘standaard’ gewoon niet voldoende, bijvoorbeeld als een klant een eigen op maat gemaakt ERP-systeem heeft. Dat is voor ons geen enkel probleem. Als integratiepartner gaan we met jouw klant aan de slag om een perfecte maatwerk koppeling te realiseren met jouw software. We fungeren als jouw beveiligde brug tussen jouw data en de buitenwereld, altijd veilig en naadloos geïntegreerd.

Synchroniseer je software middels een API

Samenwerken om jouw software te verbinden

We werken graag met je samen om jouw klanten te voorzien van naadloze koppelingen die zorgen voor veilige, foutvrije en realtime datasynchronisatie tussen al hun software.

Veelgestelde vragen

We bieden je de keuze uit twee soorten oplossingen: een totaaloplossing in jouw eigen huisstijl die we hosten op ons platform, of een API waarmee jouw ontwikkelaars zelf een app store kunnen opzetten binnen je eigen applicatie. Onze oplossingen zijn zeer flexibel en passen zich volledig aan aan de behoeften en wensen van jouw organisatie. Zo heb je altijd een oplossing die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt.

Veel systemen werken nog altijd on-premise en beschikken niet over een API. Samen met jouw ontwikkelaarsteam kunnen we de beste manier bepalen om gegevens uit te wisselen. Dit kan bijvoorbeeld door het delen van bestanden zoals XML, JSON of CSV in een gedeelde map, of door ze te versturen naar een speciale virtuele mailbox waar wij ze ophalen en verwerken. Ook als jouw software niet direct online is verbonden, kunnen we een oplossing bieden. We kunnen een tussenlaag opzetten die de gegevens via een API toegankelijk maakt voor ontwikkelaars.

Ja, dat is zeker mogelijk. Op onze website vind je een overzicht van de meest voorkomende koppelingen die we aanbieden. We realiseren echter ook veel specifiekere koppelingen, vaak voor unieke pakketten die slechts door een enkele klant of binnen een specifieke niche gebruikt worden. Onze filosofie is dat we met alle soorten data kunnen werken, ongeacht de vorm. Het kan soms complex zijn, maar voor ons is dat geen probleem. Als de data echt niet gestructureerd te krijgen zijn, zetten we zelfs kunstmatige intelligentie in om toch bruikbare data te creëren. We vinden altijd een manier om met jouw specifieke data-uitdagingen om te gaan.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via ons contactformulier, telefonisch: 010 – 477 26 78, of per mail: info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales