API ontwikkeling voor farmaceuten

De farmaceutische industrie is wellicht een van de meest uitdagende branches. Denk aan hoe en welke data je mag gebruiken en de strikte procedures die daarbij komen kijken: We hebben alle kennis in huis om de data juridisch, medisch en commercieel juist te krijgen. Zo ontwikkelen we altijd de perfecte API voor farmaceuten.
Optimaliseer je software door je data te koppelen

Kennis van regel- en wetgeving

Wij ontwikkelen vaker API’s die binnen bepaalde kaders moeten werken. Daar helpen en informeren we graag bij. En dankzij onze commerciële visie ontwikkelen we aansluitende tools die je software verder optimaliseren. Zo kan je je data nog beter meten en rapporteren.

Waarom wij de API partner van vele farmaceuten zijn?

Creatief met mogelijkheden

Binnen de bestaande regels kunnen we creatief met data bewegen. Wij weten altijd wel een oplossing voor jouw situatie.

Strikte werkprocedures

Met onze veelvuldige controles, periodieke en audit rapportages garanderen we altijd de veiligheid en kwaliteit van jouw API.

Altijd maatwerk

Ongeacht het formaat van de API, wij ontwikkelen ze altijd op maat zodat de exact aansluiten op jouw organisatie.

Gebruiker centraal

Dankzij onze dataverbindingen komen de wensen van je gebruiker nog beter tot hun recht. Van betere veiligheid tot functionele dashboards.

Dashboard met API software

Besloten omgeving voor medicijnen en onderzoek

Zeker voor data in de farmaceutische branche is het prettig om data af te kunnen schermen. Denk aan productinformatie tot gegevens van nieuwe medicijnen: Met onze methodes geef je zeer gerichte toegang per doelgroep en gebruiker. Hieronder vallen bijvoorbeeld data-flows voor aanvragen of inlogprocessen voor een BIG-register validatie. Met onze API-koppelingen geef je alleen toegang aan geoorloofde gebruikers.
Dashboard schermen met API weergave

Workflow die passend is

Om te zorgen dat jouw data altijd honderd procent correct is, rapporteren we altijd alle juridische, commerciele en medische info tot in de puntjes. Deze gegevens lopen dan alleen langs de juiste betrokkenen zodat jouw API data altijd klopt. Wel zo belangrijk als je te maken hebt met gevoelige en grote lappen data.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Contact opnemen met sales