API ontwikkeling voor de wetenschap

Met onze veelzijdige kennis van API’s maken we algoritmes die je data begrijpelijk maken. En dan met name voor de eindgebruiker, voornamelijk op de manier waarop we ingewikkelde cijfers versimpelen. Met onze API-koppelingen gaat dat heel eenvoudig. Zo ontwikkelen wij de perfecte API voor wetenschap teams.

Laat je API volledig op maat ontwikkelen

Complexe algoritmes ontwikkelen en onderhouden

Dankzij onze uitgebreide kennis van diverse programmeertalen en databases lossen onze API’s met gemak het grootste gros van wiskundige problemen op. Daarnaast kunnen we met onze technologieën diverse hulpmiddelen inzetten om de rekenkracht te verdelen. Zo houden we de primaire taken niet alleen supersnel, je data blijft optimaal synchroon en waarborgen we de kwaliteit van de API-koppeling.

Waarom wij de partner van vele wetenschappers zijn?

Goed in versimpelen

Wij ontwikkelen graag algoritmes en API’s die in de basis simpel zijn. Zo behoud je rekenkracht, zelfs in lastige vraagstukken.

Verstand van data

Ongeacht de relatie: Wij anonimiseren, migreren en exporteren jouw data geheel eenvoudig. Van simpele records tot complexe datasets.

Passie voor wetenschap

Wij dragen graag bij aan innovaties en nieuwe inzichten. Dat zit in ons bloed als doorgewinterde developers.

Visueel sterk

Je data moet niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook visueel duidelijk zijn. Zo zet je complexe data om in gelikte grafieken en rapportages.

Synchroniseer je software middels een API

Data verbindingen die nóg langer meegaan

Langdurige onderzoeken draaien graag op software met een lange houdbaarheidsdatum. Door onze software ontwikkeling gaat jouw API zo zeker tien jaar mee. Én ze zijn makkelijk in onderhoud. Dit in combinatie met security en code updates behouden we de kwaliteitstandaard je verdient.

Dashboard schermen met API weergave

Lager tarief voor onderzoek dat de wereld beter maakt

Is je einddoel groter dan je portefeuille? Dat is geen probleem. Vanwege onze enorme passie voor de branche komen wij graag tegemoet op financieel of projectmatig vlak. Zo dragen we graag bij aan een betere wereld en maatschappij.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Contact opnemen met sales