API ontwikkeling voor overheden & zorg

Wij kijken graag met een frisse en scherpe blik naar data-projecten van overheden en zorg partijen. Deze gaan vaak gepaard met verouderde systemen en logge leveranciers. Creativiteit van een betrokken software partij is dan vaak ideaal. Wij kunnen dat gat vullen. Wij weten namelijk hoe je op enterprise niveau de beste API voor overheid en zorg partijen ontwikkelt.

Laat je API volledig op maat ontwikkelen

Zeer veilige en toegankelijke data koppelingen

Wij ontwikkelen API’s volledig op maat. Zo bedien je je gebruiker nóg beter en behaal je echte doelen met je bedrijfssoftware. Of het nu gaat om een API voor een website of applicatie: wij ontwikkelen de ideale oplossing waarmee jouw data altijd tot zijn recht komt. Volledig veilig en geoptimaliseerd voor jouw gebruikers.

Waarom wij de API partner van vele overheid en zorg partijen zijn?

Oog voor privacy en veiligheid

Jouw team werkt altijd met gevoelige data en dat vereist veiligheid. Zo voorkom je mogelijke data-lekken en anonimiseren we zo veel mogelijk, waar mogelijk.

Groot in kwaliteit en toch flexibel

Groot genoeg voor API-koppelingen met veel data verbinden. Klein genoeg om snel te schakelen wanneer nodig.

Op maat gemaakt

Een API oplossing die altijd past op jouw situatie, zonder onzin en op-en-top gebruiksvriendelijk. Altijd logisch in gebruik.

Snelle doorontwikkeling

Wij ontwikkelen uitsluitend modulaire API’s. Zo kan je makkelijk inspelen op nieuwe ideeën en vertak je waar nodig.

Synchroniseer je software middels een API

Altijd werken met gezond verstand

In de praktijk gaan er nog steeds veel partijen onverstandig om met hun data. Hierin adviseren en sturen wij altijd naar de juiste online veiligheid. Zo helpen wij niet alleen aan een veilige API-verbinding. We informeren ook over hoe, waarom en waar jouw data staat opgeslagen. Zo behouden we het overzicht over wie er bij je data komt en met welk doel.
Dashboard schermen met API weergave

Samenwerken aan verdere innovatie

Naast het feit dat we API-advies en ontwikkeling bieden, innoveren we ook graag mee met jouw organisatie. Met behulp van de laatste technieken en ontwikkelingen helpen we data groeien waar nodig. Zo leveren we niet alleen een API op maat, maar zijn we ook jouw software-partner van begin tot eind.

Verbind je software en ervaar de voordelen van een API-koppeling

Contact opnemen met sales