Adyen

Home > Adyen

Uit dezelfde categorie:

Adyen is een platform die ondernemingen de mogelijkheid biedt om betalingen makkelijk en snel te implementeren in hun applicaties en software. Het platform (en daarmee de Adyen API) is altijd in ontwikkeling, waardoor het blijft voldoen aan continue veranderende behoeftes in de bedrijfswereld. Daarnaast is het ideaal vanwege de support op alle systemen, zowel online als offline.

Met een API koppeling van Adyen kun je je online betalingen en kassasystemen uitstekend met elkaar verbinden en beheren. Een groot voordeel hiervan ligt dan ook bij de gebruiker van je website of applicatie.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld op het punt van betalen een ‘dynamische’ checkout te zien krijgen waarbij o.a. betaalmethodes, transactie details en valuta kan worden gebaseerd op waar de bezoeker zich bevindt. Verder kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen hoe het betaalscherm wordt geïntegreerd; een eigen pagina, een Adyen-gehoste pagina of een combinatie hiervan. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Leid de bezoeker naadloos van jouw omgeving naar dat van Adyen zonder afbreuk te doen van de digitale ervaring.

Verdere uitbreiding met de Adyen API

Met de API van Adyen kan je nog meer integraties maken met jouw webshop of betaalomgeving. Zo kan je alle betalingen van je webshop eenvoudig verwerken en de financiele stroom daarachter uitlezen binnen jouw eigen omgeving. Of koppel je inkomende betalingen aan je eigen payroll, retail systeem of andere (custom) overzichten. Het creëeren van een gepersonalizeerd systeem wordt hierdoor dus een fluitje van een cent. Jij maakt kenbaar waar jouw unieke mogelijkheden liggen, dan gaan wij ermee aan de slag om het te realiseren.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.