Optimaliseer je bedrijfsproces met een Adyen API-koppeling

Adyen is een platform die ondernemingen de mogelijkheid biedt om betalingen makkelijk en snel te implementeren in hun applicaties en software. Het platform (en daarmee de Adyen API) is altijd in ontwikkeling, waardoor het blijft voldoen aan continue veranderende behoeftes in de bedrijfswereld. Daarnaast is het ideaal vanwege de support op alle systemen, zowel online als offline.

Met een API koppeling van Adyen kun je je online betalingen en kassasystemen uitstekend met elkaar verbinden en beheren. Een groot voordeel hiervan ligt dan ook bij de gebruiker van je website of applicatie.

De vele API mogelijkheden

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld op het punt van betalen een ‘dynamische’ checkout te zien krijgen waarbij o.a. betaalmethodes, transactie details en valuta kan baseren op waar de bezoeker zich bevindt. Hoe je het betaalscherm integreerd is ook zelf te bepalen; bijvoorbeeld als eigen pagina, een Adyen-gehoste pagina of een combinatie hiervan.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Leid de bezoeker naadloos van jouw omgeving naar dat van Adyen zonder afbreuk te doen van de digitale ervaring.

Verdere uitbreiding met de Adyen API

Met de API van Adyen kan je nog meer integraties maken met jouw webshop of betaalomgeving. Zo kan je alle betalingen van je webshop eenvoudig verwerken en de financiele stroom daarachter uitlezen binnen jouw eigen omgeving. Of koppel je inkomende betalingen aan je eigen payroll, retail systeem of andere (custom) overzichten. Het creëeren van een gepersonalizeerd systeem wordt hierdoor dus een fluitje van een cent.

Jij maakt kenbaar waar jouw unieke mogelijkheden liggen, dan gaan wij ermee aan de slag om het te realiseren. Neem dus snel contact op met onze API experts en ontdek de mogelijkheden.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Adyen te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Adyen. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales