Optimaliseer je bedrijfsproces met een AICN API-koppeling

Eurecrea GX is een welbekend reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Het biedt je onder andere meer boekingen, een betere bezetting en meer efficiëntie door doeltreffende automatisering. We kennen de AICN API van Eurecrea GX van binnen en buiten, waardoor wij je hierover het beste advies kunnen bieden om zo het maximale uit je organisatie te halen.

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een mooie website die jouw aanbod uit het Eurecrea GX systeem optimaal benut. Zo zorgen we er samen met AICN voor dat jouw klanten online kunnen boeken. Door onze diepgaande kennis van high-performance omgevingen en security haal je er het beste uit. Denk bijvoorbeeld aan processen die iedere nacht alle ingewikkelde berekeningen en caching voor je doen, waardoor jouw website overdag -wanneer je klanten er gebruik van maken- een topprestatie kan neerzetten.

AICN (Eurecrea GX) koppeling met jouw website

Door jouw website te koppelen met Eurecrea GX hoeft je nooit meer handmatig boekingen over te zetten of prijswijzigingen in je site door te voeren. Alles gaat automatisch en klopt altijd. Eenvoudig, snel en veilig. Door deze koppeling op te tuigen met een apart Content Management Systeem kun je zorgen voor een perfecte reisbeleving op jouw website. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in websites die uitblinken in conversie en gebruiksgemak voor je bezoekers. Tegelijkertijd draaien boekingen perfect op het krachtige systeem van AICN; een gouden combinatie.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de AICN API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het leggen van diverse online koppelingen. Zo bieden wij vele mogelijkheden voor jouw software en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw tools uit te breiden zijn met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met AICN te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met AICN. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales