AICN

Home > AICN

Eurecrea GX is een welbekend reserveringssysteem voor de recreatiebranche. Het biedt je onder andere meer boekingen, een betere bezetting en meer efficiëntie door doeltreffende automatisering. We kennen de API van Eurecrea GX van binnen en van buiten, waardoor wij je hierover het beste advies kunnen bieden om zo het maximale uit je organisatie te halen.

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een mooie website die jouw aanbod uit het Eurecrea GX systeem optimaal benut. Zo zorgen we er samen met AICN voor dat jouw klanten online kunnen boeken. Door onze diepgaande kennis van high-performance omgevingen en security haal je er het beste uit. Denk bijvoorbeeld aan processen die iedere nacht alle ingewikkelde berekeningen en caching voor je doen, waardoor jouw website overdag -wanneer je klanten er gebruik van maken- een topprestatie kan neerzetten.

AICN koppeling met jouw website (Eurecrea GX)

Door jouw website te koppelen met Eurecrea GX hoeft je nooit meer handmatig boekingen over te zetten of prijswijzigingen in je site door te voeren. Alles gaat automatisch en klopt altijd. Eenvoudig, snel en veilig. Door deze koppeling op te tuigen met een apart Content Management Systeem kun je zorgen voor een perfecte reisbeleving op jouw website. Wij zijn als webbureau gespecialiseerd in websites die uitblinken in conversie en gebruiksgemak voor je bezoekers. Tegelijkertijd draaien boekingen perfect op het krachtige systeem van AICN; een gouden combinatie.

Meer weten over de API van AICN?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij