Optimaliseer je bedrijfsproces met een Here WeGo API-koppeling

Here is een iets kleinere en hele leuke aanbieder van online kaarten en routebeschrijvingen zoals we deze kennen van bijvoorbeeld Google Maps. Ze zijn vooral actief met hun apps voor diverse platforms waarmee je gratis kunt navigeren. Daarnaast zijn ze druk bezig met indoor kaarten (Venue maps) en streetview, om zo de concurrentie met de gevestigde kaart-aanbieders aan te gaan. Je kan met de Here API dus al gauw enorm veel kanten op.

Bekijk voor een kort overzicht van deze API mogelijkheden op de developers pagina van Here.

Here API koppeling maken

Juist die strijd met de grotere jongens maakt dit een leuke partij. Ze zijn ambitieus en hebben een goed prijsmodel welke, vergeleken met sommige maps aanbieders, scherp in prijs is. Daarnaast bieden ze uiteraard een volwaardige set API mogelijkheden aan. Zo kun je met de API onder andere coördinaten van een adres opzoeken, de routebeschrijving naar een adres laten uitrekenen en adressen laten opzoeken (bijvoorbeeld alle winkels van een bepaalde keten in een bepaald postcodegebied).

Connectie maken met de API

Onze ervaring met diverse aanbieders van kaarten zorgt ervoor dat wij je niet alleen kunnen helpen het beste uit deze API te halen, maar dat wij je ook actief kunnen adviseren. Zo kunnen wij samen met jou kijken welke kaarten precies passen bij jouw situatie. Niet alleen qua prijs en functionaliteiten, maar bijvoorbeeld ook qua design.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze API experts en wij vertellen je graag waar jouw groeimogelijkheden liggen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Here WeGo te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Here WeGo. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales