Een API laten maken

Wij zijn niet alleen bedreven in het koppelen van API's, wij maken ze ook. Handig als je bijvoorbeeld maatwerk software wilt koppelen, een systeem gebruikt waarvoor nog geen API beschikbaar is of eigen data beschikbaar wilt maken voor derden.

De voordelen

Een onderneming werkt gemiddeld met ruim tien verschillende software pakketten. Hoe mooi zou het dan zijn als deze elkaars informatie kunnen uitlezen? Handmatige handelingen en fouten met overtypen en overnemen worden in één klap verleden tijd. Dát is het ultieme voordeel van een API-koppeling.

Alles in één

Wanneer jij je boekhouding opent zie je alle informatie die relevant is aan jouw webshop. Je klanten kunnen met hun Facebook account inloggen op jouw bedrijf-CMS. En je Booking Experts gegevens worden automatisch verwerkt in je Twinfield, Mailchimp en PayConiq pakketten. Kortom, alles wat online staat is met elkaar te verbinden.

Hoog scorende API
Een API voor alle systemen

Eigen API

Met een eigen API is het mogelijk om jouw data beschikbaar te maken voor andere systemen. Dat kan voor jezelf zijn om eigen software te koppelen, maar je kunt het ook gebruiken om gegevens te delen met klanten of leveranciers.

Ben je bijvoorbeeld een leverancier? Dan kun je met een API ervoor zorgen dat jouw klanten altijd beschikken over de juiste productinformatie, actuele voorraaden en prijzen. Zo kunnen zij zich altijd blijven focussen op de verkoop en ontstaat er nooit meer verwarring omtrent voorraad of levering.

Duidelijke documentatie

Een API zonder duidelijke documentatie is onbruikbaar voor developers. Wij weten als geen ander waar de knelpunten in documentatie zitten en wat de meest prettige manier is om deze beschikbaar te stellen.

Daarom leveren wij onze API's altijd met een Engelstalige documentatie die geschreven is voor en door programmeurs. Samen met deze documentatie komt er ook een test-API mee, zodat gebruikers van je API eenvoudig hun koppeling kunnen testen.

Communicerende API's

Wij maken jouw API

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie tijd, geld en menselijke fouten besparen en kansen bieden om de concurrentie voor te blijven. Wij hebben 400+ projecten en 16+ jaar ervaring waardoor wij thuis zijn in alle branches. Betrek ons in jouw project en zie wat onze passie en vaardigheden voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Verbind je software en ervaar de vele voordelen

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen