Optimaliseer je bedrijfsproces met een AWS API-koppeling

Amazon Web Services is een cloud platform met een enorm brede set aan functionaliteiten en services om je onderneming op weg te helpen. Het word wereldwijd gebruikt door vele bedrijven die werkzaam zijn in o.a. web-applicaties, game development en data processing. De AWS API maakt het daarom voor vele ondernemers mogelijk om snel en effectief uit te breiden op vele handige vlakken.

AWS API koppeling maken

Het maakt niet uit in welke branche je je ook bevindt en waar je ook behoefte aan hebt, de services van AWS zijn voor vrijwel iedere onderneming toepasbaar. En ook al deze functionaliteiten zijn weer te verbinden met de software waar jij je mee bezig houdt. Heb jij bijvoorbeeld een unieke bedrijfsomgeving die data kan gebruiken uit één van de AWS services? Dan kunnen wij dat met elkaar verbinden middels een API. De enige voorwaarde die hieraan verbonden is, is dat de software digitaal te bereiken is. Jij vertelt ons waar je groei mogelijkheden liggen, dan realiseren wij de verbinding.

API verbinden voor vele functies

Door jouw software met die van Amazon Web Services te verbinden kan je allerlei unieke datastromingen tot stand brengen. Alles wat in omgeving A te vinden is, kan je daardoor in omgeving B laten uitlezen en vice versa. Verbind bijvoorbeeld de chat functie van Amazon met je eigen omgeving of lees de status van je servers uit vanaf je telefoon. Bedenk het, wij doen het. Gegarandeerd.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de AWS API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het leggen van cloud software en data-koppelingen. Zo gaan er vele deuren open voor jouw bedrijftools en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw cloud software uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met AWS te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met AWS. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales