AWS

Home > AWS

Uit dezelfde categorie:

Amazon Web Services is een cloud platform met een enorm brede set aan functionaliteiten en services om je onderneming op weg te helpen. Het word wereldwijd gebruikt door vele bedrijven die werkzaam zijn in o.a. web-applicaties, game development en data processing.

Amazon Web Services API koppelen

Het maakt niet uit in welke branche je je ook bevindt en waar je ook behoefte aan hebt, de services van AWS zijn voor vrijwel iedere onderneming toepasbaar. En ook al deze functionaliteiten zijn weer te verbinden met de software waar jij je mee bezig houdt. Heb jij bijvoorbeeld een unieke bedrijfsomgeving die data kan gebruiken uit één van de AWS services? Dan kunnen wij dat met elkaar verbinden middels een API. De enige voorwaarde die hieraan verbonden is, is dat de software digitaal te bereiken is. Jij vertelt ons waar je groei mogelijkheden liggen, dan realiseren wij de verbinding.

API verbinden met Amazon Web Services

Door jouw software met die van Amazon Web Services te verbinden kan je allerlei unieke datastromingen tot stand brengen. Alles wat in omgeving A te vinden is, kan je daardoor in omgeving B laten uitlezen en vice versa. Verbind bijvoorbeeld de chat functie van Amazon met je eigen omgeving of lees de status van je servers uit vanaf je telefoon. Bedenk het, wij doen het.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.