Bol.com Plaza API connectie maken

Bol.com is één van de meest succesvolle webwinkels van Nederland. Dankzij haar goede zakelijke mogelijkheden is het ook voor andere winkeliers interessant hun aanbod op Bol.com te tonen. Hiermee profiteer je van het enorme bereik van deze webwinkel. Handig is natuurlijk als je hiervoor niet teveel handmatig hoeft te doen. Gelukkig beschikt Bol.com over de zogenoemde Plaza API. Hiermee kun je diverse zaken in- en uit het systeem van Bol.com brengen. 

Met de bol.com api een koppeling maken?

De massieve infrastructuur van Bol.com stelt je in staat enorm snel heel veel data uit te wisselen. Daarnaast zijn er diverse methodes (SFTP en een API) om bijvoorbeeld je voorraad mutaties mee te verwerken. Wij hebben ruime ervaring in het werken met de API van Bol.com. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld om je actuele voorraad uit een willekeurig systeem naar het systeem van Bol.com te laten verzenden. Wij checken automatisch of de voorraad gemuteerd is voordat wij een 'call' doen. En het maakt niet uit hoe je voorraad systeem werkt of in elkaar zit. Kan jouw systeem alleen een CSV met voorraad in een FTP map zetten? Of kan jouw voorraad beheer systeem alleen via een API bereikt worden? Het is geen probleem. Met onze ruime ervaring in het leggen van verbindingen kunnen wij nagenoeg alle formaten wel aan. TXT-bestanden, CSV's, Excel bestanden of een API; Wij parsen de data en maken er iets bruikbaars van voor Bol.com. 

bol.com api connectie maken

Misschien heb je naast je Bol.com verkoopkanaal nog een eigen webshop? Dan is het handig dat de voorraad en prijs tussen beide shops gelijk blijven. Je eigen webshop zal leidend zijn dus waarom niet automatisch ervoor zorgen dat als jouw product in je eigen webshop uitverkocht raakt of € 1,- goedkoper wordt dit ook gelijk in je Bol.com shop aangepast wordt. Zomaar een mogelijkheid en simpeler dan je denkt. Benieuwd hoe wij jouw leven leuker kunnen maken?

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken