Bol.com

Home > Bol.com

Uit dezelfde categorie:

Bol.com is één van de meest succesvolle webwinkels van Nederland. Dankzij haar goede zakelijke mogelijkheden is het ook voor andere winkeliers interessant hun aanbod op Bol.com te tonen. Hiermee profiteer je eenvoudig van het enorme bereik van deze webwinkel. Handig is het natuurlijk als je hiervoor niet te veel handmatig hoeft te doen. Gelukkig beschikt Bol.com over de zogenoemde Retailer API (V3). Hiermee kun je diverse zaken in en uit het systeem van Bol.com laden.

De massieve infrastructuur van Bol.com stelt je in staat enorm snel, heel veel data uit te wisselen. Daarnaast zijn er diverse methodes (SFTP en een API) om bijvoorbeeld je voorraad mutaties mee te verwerken. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld om je actuele voorraad uit een willekeurig systeem naar het systeem van Bol.com te laten verzenden. Wij checken automatisch of de voorraad gemuteerd is voordat wij een ‘call’ doen. En het maakt niet uit hoe je voorraad systeem werkt of in elkaar zit.

Kan jouw systeem alleen een CSV met voorraad in een FTP map zetten? Of kan jouw voorraadbeheersysteem alleen via een API bereikt worden? Dat is geen probleem. Met onze ruime ervaring in het leggen van verbindingen kunnen wij nagenoeg alle formaten wel aan. TXT-bestanden, CSV’s, Excel bestanden of een API; wij parsen de data en maken er voor Bol.com iets bruikbaars van.

Connectie maken met de Bol.com Retailer API

Misschien heb je naast je Bol.com verkoopkanaal nog een eigen webshop? Dan is het handig dat de voorraad en prijs tussen beide shops gelijk blijft. Je eigen webshop zal leidend zijn; dus wanneer jouw product in je eigen webshop uitverkocht raakt of goedkoper wordt, dit ook automatisch laten aanpassen in je Bol.com shop? Zomaar een mogelijkheid die voor ons simpeler is dan je denkt.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.