Optimaliseer je bedrijfsproces met een Boltrics API-koppeling

De modulaire software van Boltrics stelt je in staat om de logistieke stromen van je onderneming eenvoudiger te beheren. Dit doen zij met behulp van zelf ontwikkelde software die hulp biedt aan bedrijven in verschillende branches. De Boltrics API biedt tevens genoeg opties om mee uit te breiden.

API koppelen van Boltrics

Door gebruik te maken van de alles-in-één software van Boltrics, heb je een perfect systeem in handen. Het biedt je alles om je logistieke onderneming op rolletjes te laten verlopen. Maar wat als je meer uit deze software wil halen dan mogelijk is?

De API van boltrics stelt je in staat om verschillende andere online software te verbinden. Dus waarom ophouden bij de limieten van dit pakket? Verbind Boltrics met je webshops, stuur automatisch emails naar je klanten of voeg een factuur mee met digitale ondertekening aan je klanten.

Zolang je software online te vinden is, kunnen wij ‘m verbinden.

Boltrics verbinden aan je eigen pakket

Heb je eigen software waaruit je nog steeds data aan het kopieëren bent naar je Boltrics software? Door een API koppeling te maken tussen deze omgevingen maken we data synchronisatie kinderspel. Het levert niet alleen veel meer tijd op. Je zorgt er ook voor dat fouten door handmatige handelingen verleden tijd worden.

Bovendien beveiligen we de communicatie die hiertussen plaatsvindt. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt tussen software en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen. Potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Neem vandaag nog contact op met onze API experts en vraag naar de mogelijkheden. Niets is ons te gek! Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring met iedere soort API wel een passende oplossing voor jouw situatie.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Boltrics te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Boltrics. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales