Boltrics

Home > Boltrics

Uit dezelfde categorie:

De modulaire software van Boltrics stelt je in staat om de logistieke stromen van je onderneming eenvoudiger te beheren. Dit doen zij met behulp van zelf ontwikkelde software die hulp biedt aan bedrijven in verschillende branches. De Boltrics API biedt tevens genoeg opties om mee uit te breiden.

API koppelen van Boltrics

Door gebruik te maken van de alles-in-een software van Boltrics heb je een systeem in handen wat je alles biedt om je logistieke onderneming op rolletjes te laten verlopen. Maar wat als je meer uit deze software wil halen dan mogelijk is? De API van boltrics stelt je in staat om verschillende andere online software te verbinden, dus waarom ophouden bij de limieten van dit pakket? Verbind Boltrics met je webshops, stuur automatisch emails naar je klanten of voeg een factuur mee met digitale ondertekening aan je klanten. Zolang je software online te vinden is, kunnen wij ‘m verbinden.

Boltrics verbinden aan je eigen pakket

Heb je eigen software waaruit je nog steeds data aan het kopieëren bent naar je Boltrics software? Door een API koppeling te maken tussen deze omgevingen maken we data synchronisatie kinderspel. Het levert niet alleen veel meer tijd op, je zorgt er ook voor dat fouten door handmatige handelingen verleden tijd worden. Bovendien beveiligen we de communicatie die hiertussen plaatsvindt. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt tussen software en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen; potentieel risico wordt hierdoor gereduceerd tot het minimale.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.