Booking Experts API koppeling

Bij het runnen van een vakantiepark loop je al gauw tegen bekende problemen aan. Je hebt een systeem om je gasten in te verwerken, software om de taken van je personeel in te delen en ga zo maar door. Het is kostbare tijd die je liever wilt besteden aan leukere dingen. Dus waarom voeg je niet al het beheer samen in één systeem? Met Booking Experts werken vakantieparken, campings, hotels en andere verhuurorganisaties in een alles-in-één (reserverings)systeem.

Een API connectie maken met Booking Experts

Met een API connectie die gekoppeld is aan je Booking Experts systeem heb je nooit meer last van dubbele boekingen, handmatige facturaties of onoverzichtelijke gegevens. Het systeem zit boordevol oplossingen voor specifieke problemen die zeer herkenbaar zijn voor de recreatiebranche. Denk hierbij aan koppelingen met je kassasysteem, planningborden, takenmodules, klantencontact en nog veel meer.

Booking Experts koppelen

De Booking Experts API kennen wij als geen ander. In een handomdraai koppelen wij jouw systemen aan de Booking Experts software en begeleiden je tevens door het gehele proces. Hierdoor wordt het verhuren van accomodaties, algehele safety-controles en simpelweg het beheer van je park én jouw systeem een gemak zoals je dat niet eerder hebt meegemaakt.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Booking Experts. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Booking Experts was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Booking Experts voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen