Booking Experts

Home > Booking Experts

Uit dezelfde categorie:

Bij het runnen van een vakantiepark loop je al gauw tegen bekende problemen aan. Je hebt een systeem om je gasten in te verwerken, software om de taken van je personeel in te delen en ga zo maar door. Het is kostbare tijd die je liever wilt besteden aan leukere dingen. Dus waarom voeg je niet al het beheer samen in één systeem? Met Booking Experts werken vakantieparken, campings, hotels en andere verhuurorganisaties in een alles-in-één (reserverings)systeem.

Een API connectie maken met Booking Experts

Met een API connectie die gekoppeld is aan je Booking Experts systeem heb je nooit meer last van dubbele boekingen, handmatige facturaties of onoverzichtelijke gegevens. Het systeem zit boordevol oplossingen voor specifieke problemen die zeer herkenbaar zijn voor de recreatiebranche. Denk hierbij aan koppelingen met je kassasysteem, planningborden, takenmodules, klantencontact en nog veel meer.

Booking Experts koppelen

De Booking Experts API kennen wij als geen ander. In een handomdraai koppelen wij jouw systemen aan de Booking Experts software en begeleiden je tevens door het gehele proces. Hierdoor wordt het verhuren van accomodaties, algehele safety-controles en simpelweg het beheer van je park én jouw systeem een gemak zoals je dat niet eerder hebt meegemaakt.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.