Optimaliseer je bedrijfsproces met een Booking Experts API-koppeling

Met Booking Experts werken vakantieparken, campings, hotels en andere verhuurorganisaties in een alles-in-één (reserverings)systeem. De uitgebreide Booking Experts API maakt een integratie met diverse software voor je mogelijk.

Met een API connectie die gekoppeld is aan je Booking Experts systeem heb je nooit meer last van dubbele boekingen, handmatige facturaties of onoverzichtelijke gegevens. Het systeem zit boordevol oplossingen voor specifieke problemen die zeer herkenbaar zijn voor de recreatiebranche. Denk hierbij aan koppelingen met je kassasysteem, planningborden, takenmodules, klantencontact en nog veel meer.

Booking Experts koppelen

Bij het runnen van een vakantiepark loop je al gauw tegen bekende problemen aan. Je hebt een systeem om je gasten in te verwerken, software om de taken van je personeel in te delen en ga zo maar door. Het is kostbare tijd die je liever wilt besteden aan leukere dingen. Dus waarom voeg je niet al het beheer samen in één systeem?

De Booking Experts API kennen wij als geen ander. In een handomdraai koppelen wij jouw systemen aan de Booking Experts software en begeleiden je tevens door het gehele proces. Hierdoor wordt het verhuren van accomodaties, algehele safety-controles en simpelweg het beheer van je park een eitje. En jouw systemen maken gebruik van een gemak zoals je dat niet eerder hebt meegemaakt. Gegarandeerd!

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Booking Experts API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het verbinden van reserveringsystemen API’s en bijbehorende data. Zo gaan er vele deuren open voor jouw (online) recreatie en vakantiepark tools. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw bedrijfssoftware uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Booking Experts te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Booking Experts. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales