Cash

Home > Cash

Uit dezelfde categorie:

CASH is automatisch boekhouden voor iedere type onderneming. Het stelt je in staat om facturen, aangiftes en bankmutaties volledig te automatiseren. Met CASH heb je je boekhouding altijd up-to-date en heb je ten allen tijden een volledig overzicht over je financiën. Met een API koppeling tussen bijvoorbeeld jouw bank en CASH wordt boekhouden een fluitje van een cent.

Connectie met CASH

Met een kundige helpdesk en een laagdrempelig systeem is de overstap erg simpel. Zo kun je met CASH tevens je boekhouding bijhouden in de cloud, zijn er ruime mogelijkheden voor uitbreiding en houdt je gemakkelijk je boekhouding bij in de CASH app. Omdat de software bovendien modulair is, kun je jouw pakket volledig samenstellen naar jouw smaak en maat. Met een op maat gemaakte API koppeling beschik je over talloze mogelijkheden die nog verder kunnen gaan dan de functies die CASH biedt.

CASH API op maat

Omdat iedere boekhouding zijn eigen haken en ogen heeft, moet iedere oplossing op maat worden gemaakt. Heb je uit de hand gelopen boekhouding maar hou je het niet meer bij? Of liggen de verschillende pakketten die je nu bezit buiten prettig beheer en wil je dit centraliseren? Geen paniek. Met onze ruime ervaring met de CASH boekhouding software bieden wij jou de API koppeling die altijd past bij jouw onderneming.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.