Optimaliseer je bedrijfsproces met een Cash API-koppeling

CASH is automatisch boekhouden voor iedere type onderneming. Het stelt je in staat om facturen, aangiftes en bankmutaties volledig te automatiseren. Met CASH heb je je boekhouding altijd up-to-date en heb je ten allen tijden een volledig overzicht over je financiën. Met een API koppeling tussen bijvoorbeeld jouw bank en CASH wordt boekhouden een fluitje van een cent.

Connectie met CASH

Met een kundige helpdesk en een laagdrempelig systeem is de overstap erg simpel. Zo kun je met CASH tevens je boekhouding bijhouden in de cloud, zijn er ruime mogelijkheden voor uitbreiding en houdt je gemakkelijk je boekhouding bij in de CASH app. Omdat de software bovendien modulair is, kun je jouw pakket volledig samenstellen naar jouw smaak en maat. Met een op maat gemaakte API koppeling beschik je over talloze mogelijkheden die nog verder kunnen gaan dan de functies die CASH biedt.

CASH API op maat

Omdat iedere boekhouding zijn eigen haken en ogen heeft, moet iedere oplossing op maat worden gemaakt. Heb je uit de hand gelopen boekhouding maar hou je het niet meer bij? Of liggen de verschillende pakketten die je nu bezit buiten prettig beheer en wil je dit centraliseren? Geen paniek.

Met onze ruime ervaring met de CASH boekhouding software bieden wij jou de API koppeling die altijd past bij jouw onderneming. Neem vandaag nog contact op met een van onze API experts en ervaar de vele mogelijkheden.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Cash te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Cash. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales