Optimaliseer je bedrijfsproces met een CCV Shop API-koppeling

Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support. Het familiebedrijf met 60 jaar ervaring, biedt met het complete productaanbod alle mogelijkheden om in te spelen op de digitale consument. Van webshopsoftware tot (geïntegreerde) betaaloplossingen. Alle technische zaken worden je (mede dankzij de uitgebreide CCV Shop API) uit handen genomen. Zo kan jij je volledig richten op jouw webshop.

API koppeling maken met CCV Shop

Door een API connectie te maken met jouw CCV Shop webshop leg je verbinding tussen bijvoorbeeld jouw productenbestand, klantenlijst of prijsdalingen en je online winkel. Zo heb je nooit meer last van ongelijke voorraden of handmatig invoeren van je webshop producten. Behoud het overzicht en laat het meerdere keren invullen van dezelfde gegevens in het verleden.

Met onze slimme API koppelingen maken we het beheer nog makkelijker; van beginnende winkels tot webshops met jarenlange ervaring, iedereen heeft er profijt van.

Koppel je CCV Shop

Met onze ruime expertise in webshops en daarmee voornamelijk het koppelen van verschillende API’s bieden wij je altijd de snelste en meest betaalbare oplossing om je CCV webshop te koppelen aan jouw systemen. Zo bespaar je dus tijd, geld en moeite met een API koppeling. En het mooie is, is dat die zichzelf binnen no-time terugbetaalt.

Dus wat wordt het? Handmatig je zaken overzetten van scherm naar scherm of alles laten automatiseren? Vertel ons over jouw webshop en wij stroomlijnen het proces met een paar simpele koppelingen. Neem dus vandaag nog contact op en wij helpen je graag aan een API op maat.

Maak je webshop klaar voor de toekomst met onze API-integratie. Bezoek Webwinkelkoppelen.nl voor meer informatie.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met CCV Shop te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met CCV Shop. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales