CCV

Home > CCV

Uit dezelfde categorie:

Met CCVShop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support. Het familiebedrijf met 60 jaar ervaring, biedt met het complete productaanbod alle mogelijkheden om in te spelen op de digitale consument. Van webshopsoftware tot (geïntegreerde) betaaloplossingen. Alle technische zaken worden je (mede dankzij de uitgebreide CCVShop API) uit handen genomen. Zo kan jij je volledig richten op jouw webshop.

Een API connectie maken met CCVShop

Door een API connectie te maken met jouw CCVShop webshop leg je verbinding tussen bijvoorbeeld jouw productenbestand, klantenlijst of prijsdalingen en je online winkel. Hiermee heb je nooit meer last van ongelijke voorraden of handmatig invoeren van je webshop producten. Behoud het overzicht en laat het meerdere keren invullen van dezelfde gegevens in het verleden. Met onze slimme API koppelingen maken we het beheer nog makkelijker; van beginnende winkels tot webshops met jarenlange ervaring, iedereen heeft er profijt van.

Koppel je CCVShop

Met onze ruime expertise in webshops en daarmee voornamelijk het koppelen van verschillende API’s bieden wij je altijd de snelste en meest betaalbare oplossing om je CCV webshop te koppelen aan jouw systemen. Bespaar tijd, geld en moeite met een API koppeling die zichzelf binnen no-time terugbetaalt. Dus wat wordt het? Handmatig je zaken overzetten van scherm naar scherm of alles laten automatiseren? Vertel ons over jouw webshop en wij stroomlijnen het proces met een paar simpele koppelingen.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.