Optimaliseer je bedrijfsproces met een Cin7 API-koppeling

Cin7 verbindt al jouw producten, verkoopkanalen, voorraadlocaties, bestellingen, magazijnen, workflows, rapporten en nog veel meer in één geautomatiseerde oplossing. De Cin7 API zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen jouw organisatie de tools hebben om efficiënter en soepeler samen te werken. Kortom, inventaris en orderbeheer software geheel op maat en passend bij jouw processen.

De Cin7 API koppelen

Wanneer je jouw huidige software koppelt met de API koppeling van Cin7, wordt het mogelijk om de kosten laag te houden, de marge en je cashflow hoog en de voorraad op het juist niveau. Met deze API koppeling kun je al je workflows voor bestellingen, inventaris, verzending en boekhouding met elkaar verbinden. Het wordt snel mogelijk om nieuwe verkoopkanalen te maken en nieuwe markten te onderzoeken.

De Cin7 API-koppeling tilt jouw boekhoud, e-commerce en verzendingsintegraties dus naar een veel hoger niveau. Bekijk het technisch overzicht van de mogelijke functionaliteiten op de website van Cin7.

Connectie maken met Cin7

Heb je eigen software waaruit je nog steeds data aan het kopiëren bent naar de Cin7 software? Deze kunnen wij ook met elkaar laten communiceren. Zolang de software digitaal te vinden is, kunnen wij ze met elkaar verbinden. Dit doen we niet alleen snel, maar ook veilig. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt tussen software en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen. Op deze manier wordt jouw data niet alleen foutloos verwerkt, maar ook volledig versleuteld. Zo hou je weer genoeg tijd over om je te richten op je corebusiness.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met onze API experts en wij helpen je met alle liefde aan een passende maatwerk oplossing.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Cin7 te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Cin7. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales