Cin7

Home > Cin7

Cin7 verbindt al jouw producten, verkoopkanalen, voorraadlocaties, bestellingen, magazijnen, workflows, rapporten en nog veel meer in één geautomatiseerde oplossing. De Cin7 API zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen jouw organisatie de tools hebben om efficiënter en soepeler samen te werken. Kortom, inventaris en orderbeheer software geheel op maat en passend bij jouw processen.

De Cin7 API koppelen

Wanneer je jouw huidige software koppelt met de API koppeling van Cin7, wordt het mogelijk om de kosten laag te houden, de marge en je cashflow hoog en de voorraad op het juist niveau. Met deze API koppeling kun je al je workflows voor bestellingen, inventaris, verzending en boekhouding met elkaar verbinden. Het wordt snel mogelijk om nieuwe verkoopkanalen te maken en nieuwe markten te onderzoeken. De Cin7 API-koppeling tilt jouw boekhoud, e-commerce en verzendingsintegraties naar een veel hoger niveau.

Connectie maken met Cin7

Heb je eigen software waaruit je nog steeds data aan het kopiëren bent naar de Cin7 software? Deze kunnen wij ook met elkaar laten communiceren. Zolang de software digitaal te vinden is, kunnen wij ze met elkaar verbinden. Dit doen we niet alleen snel, maar ook veilig. Alle gegevens die jij binnenhaalt, beheert en uitwisselt tussen software en contacten blijven daardoor altijd op een veilige plek opgeslagen. Op deze manier wordt jouw data niet alleen foutloos verwerkt, maar ook volledig versleuteld. Zo hou je weer genoeg tijd over om je te richten op je corebusiness.

Meer weten over de API van Cin7?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij