Optimaliseer je bedrijfsproces met een Exact Synergy API-koppeling

Exact Synergy is dé ERP software waarmee je de bedrijfsprocessen van al jouw afdelingen automatiseert. Het zorgt voor structuur in bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft jouw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken. Dankzij de Exact Synergy API kan je hiermee vele kanten op.

Met de ERP oplossing van Exact Synergy komt jouw organisatie in een stroomversnelling. Alle informatie over medewerkers, klanten, projecten, artikelen en documenten beheer je op één centrale plek. Het wordt niet alleen geregistreerd, deze oplossing zorgt er ook voor dat al deze gegevens met elkaar zijn verbonden.

Koppelen met de Exact Synergy API

Voor bedrijven met ambities draait het om inzicht en snelheid. Met Exact Synergy software kies je voor één systeem voor onder andere al je CRM, HRM en financiële data. Eén bedrijf, één geïntegreerd softwaresysteem. Het klinkt heel simpel en logisch. En tóch wordt er binnen de meeste bedrijven nog steeds gewerkt met aparte softwareapplicaties voor de diverse bedrijfsonderdelen en -processen.

Verwerken jouw HR-medewerkers de personeelsgegevens in een ander systeem dan de afdeling Financiën de financiële administratie? En heeft jouw organisatie ook een apart CRM-systeem ter beschikking? Dan kan een passende API-koppeling tussen jouw software en die van Exact Synergy de uitkomst bieden.

Met deze API-koppeling is het dus mogelijk om heel eenvoudig je werkstromen in te richten zodat voor iedereen duidelijk is wat er gedaan moet worden. Iedereen die betrokken is bij een proces of klantvraag zitten altijd op één lijn dankzij de integratie van projecten, documenten, medewerkers en klanten. Het stroomlijnen van processen is bijna onbegrensd.

Door gebruik te maken van de API koppeling, kan je alle kritische bedrijfsgegevens en processen vanuit één webbased omgeving verwerken. Exact Synergy combineert dit met heldere en geïntegreerde rapportages. Dit zorgt voor inzicht. Op zowel strategisch als operationeel niveau.

Verbinden met de API

Maakt jouw organisatie al een tijdje gebruik van Exact Synergy, en mis je nog iets specifieks wat precies aansluit op jouw situatie? Dan bieden wij met een passende API koppeling of platform integratie dé oplossing die jij nodig hebt.

Het voordeel is dat je nooit meer data hoeft over te typen of andere handmatige handelingen verrichten. Alle gegevens komen samen op één plek en je bent nooit meer aan het schakelen tussen meerdere omgevingen. Het grote voordeel hiervan is dat je meer tijd overhoud voor je core-business.

Wil jij ook een organisatie die kan rekenen op meer inzicht, heldere communicatie, een uniforme werkwijze en de meest effectieve samenwerking? Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Exact Synergy te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Exact Synergy. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales