Exact Synergy

Home > Exact Synergy

Exact Synergy is dé ERP software waarmee je de bedrijfsprocessen van al jouw afdelingen automatiseert. Het zorgt voor structuur in bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft jouw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken. Dankzij de Exact Synergy API kan je hiermee vele kanten op.

Met de ERP oplossing van Exact Synergy komt jouw organisatie in een stroomversnelling. Alle informatie over medewerkers, klanten, projecten, artikelen en documenten beheer je op één centrale plek. Het wordt niet alleen geregistreerd, deze oplossing zorgt er ook voor dat al deze gegevens met elkaar zijn verbonden.

Koppelen met de Exact Synergy API

Voor bedrijven met ambities draait het om inzicht en snelheid. Met Exact Synergy software kies je voor één systeem voor onder andere al je CRM, HRM en financiële data. Eén bedrijf, één geïntegreerd softwaresysteem. Het klinkt heel simpel en logisch. En tóch wordt er binnen de meeste bedrijven nog steeds gewerkt met aparte softwareapplicaties voor de diverse bedrijfsonderdelen en -processen.

Verwerken jouw HR-medewerkers de personeelsgegevens in een ander systeem dan de afdeling Financiën de financiële administratie? En heeft jouw organisatie ook een apart CRM-systeem ter beschikking? Dan kan een passende API-koppeling tussen jouw software en die van Exact Synergy de uitkomst bieden.

Met deze API-koppeling is het dus mogelijk om heel eenvoudig je werkstromen in te richten zodat voor iedereen duidelijk is wat er gedaan moet worden. Iedereen die betrokken is bij een proces of klantvraag zitten altijd op één lijn dankzij de integratie van projecten, documenten, medewerkers en klanten. Het stroomlijnen van processen is bijna onbegrensd.

Door gebruik te maken van de API koppeling, kan je alle kritische bedrijfsgegevens en processen vanuit één webbased omgeving verwerken. Exact Synergy combineert dit met heldere en geïntegreerde rapportages. Dit zorgt voor inzicht. Op zowel strategisch als operationeel niveau.

Verbinden met de API

Maakt jouw organisatie al een tijdje gebruik van Exact Synergy, en mis je nog iets specifieks wat precies aansluit op jouw situatie? Dan bieden wij met een passende API koppeling of platform integratie dé oplossing die jij nodig hebt.

Het voordeel is dat je nooit meer data hoeft over te typen of andere handmatige handelingen verrichten. Alle gegevens komen samen op één plek en je bent nooit meer aan het schakelen tussen meerdere omgevingen. Het grote voordeel hiervan is dat je meer tijd overhoud voor je core-business.

Wil jij ook een organisatie die kan rekenen op meer inzicht, heldere communicatie, een uniforme werkwijze en de meest effectieve samenwerking? Neem contact op en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Meer weten over de API van Exact Synergy?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij