Optimaliseer je bedrijfsproces met een Fixably API-koppeling

Fixably is een online tool waarmee je reparaties (en de taken er omheen) efficienter kan managen en automatiseren. De Fixably API is eveneens zeer uitgebreid.

Het unieke systeem van Fixably is er een met vele mogelijkheden. De bijgeleverde API zorgt daar wel voor. Als ondernemer die zich dagelijks (of periodiek vaak) bezig houdt met reparaties is de software (en API) dus nagenoeg perfect. Het service management systeem laat je eenvoudig reparaties inschieten en inzien. Je kan de status van opdrachten eenvoudig kenbaar maken en het logistieke proces is eenvoudig te beheren. Kortom, een alles-in-een oplossing.

Fixably API verbinden

De software heeft uit zichzelf al een hoop te bieden. Dat is duidelijk. Maar ook Fixably heeft last van de grote vraag naar op-maat oplossingen. Want wat als zij de functie die zij aanbieden nét niet precies aansluiten op jouw probleem? Misschien heb jij wel behoefte aan een volledig nieuwe functie die nog niet bestaat. Bijvoorbeeld omdat jij in een niche-branche actief bent? Iedere situatie is uniek.

Wat jouw situatie ook is; als jij de kans ziet om de Fixably data te verbinden met je eigen software, dan kunnen wij dat realiseren. Werk jij bijvoorbeeld met cloud-services waarin je Fixably data wilt uitlezen? Of wil jij je boekhouding koppelen aan de software? Het kan allemaal.

Je Fixably software verder uitbreiden

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Schieten de standaard opties van Fixably je tekort? Wacht dan niet langer. Naast dat je data word uitgelezen in jouw bedrijfssoftware, worden fouten ook verleden tijd. De data wordt namelijk automatisch uitgelezen; dat scheelt weer handmatig overnemen!

Vertel ons waar je jouw software wilt laten groeien en wij helpen je erbij. Onze API experts gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze API-koppelingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Fixably te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Fixably. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales