Fixably

Home > Fixably

Uit dezelfde categorie:

Fixably is een online tool waarmee je reparaties (en de taken er omheen) efficienter kan managen en automatiseren. De Fixably API is eveneens zo uitgebreid.

Het unieke systeem van Fixably is er een met vele mogelijkheden. De bijgeleverde API zorgt daar wel voor. Als ondernemer die zich dagelijks (of periodiek vaak) bezig houdt met reparaties is de software (en API) dus nagenoeg perfect. Het service management systeem laat je eenvoudig reparaties inschieten en inzien. Je kan de status van opdrachten eenvoudig kenbaar maken en het logistieke proces is eenvoudig te beheren. Kortom, een alles-in-een oplossing.

Fixably API verbinden

De software heeft uit zichzelf al een hoop te bieden. Dat is duidelijk. Maar ook Fixably heeft last van de grote vraag naar op-maat oplossingen. Want wat als zij de functie die zij aanbieden nét niet precies aansluiten op jouw probleem? Misschien heb jij wel behoefte aan een volledig nieuwe functie die nog niet bestaat. Bijvoorbeeld omdat jij in een niche-branche actief bent? Iedere situatie is uniek.

Wat jouw situatie ook is; als jij de kans ziet om de Fixably data te verbinden met je eigen software, dan kunnen wij dat realiseren. Werk jij bijvoorbeeld met cloud-services waarin je Fixably data wilt uitlezen? Of wil jij je boekhouding koppelen aan de software? Het kan allemaal.

Je Fixably software verder uitbreiden

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Schieten de standaard opties van Fixably je tekort? Wacht dan niet langer. Naast dat je data word uitgelezen in jouw bedrijfssoftware, worden fouten ook verleden tijd. De data wordt namelijk automatisch uitgelezen; dat scheelt weer handmatig overnemen!

Vertel ons waar je jouw software wilt laten groeien en wij helpen je erbij. Onze API experts gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze API-koppelingen.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.