Optimaliseer je bedrijfsproces met een Google Cloud API-koppeling

Het Google Cloud Platform is een omgeving waarop diverse services worden aangeboden op het gebied van applicatie ontwikkeling, bedrijfsvoering en communicatie. Met de bijbehorende Google Cloud API kan je tevens vele kanten op. Het is dus voor zowel kleine startups als grote ondernemingen een handige manier om digitale slagen te maken als het gaat om dataverbinding.

De API van Google Cloud

Google biedt van nature al een heleboel mogelijkheden om software met elkaar te verbinden. Google Cloud Platform is daarin geen uitzondering. Ze bieden een enorme scala aan functionaliteiten, van infrastructuur modernisatie tot database migratie en andere digitale aanvullingen die in lijn liggen met iedere branche. Hierin liggen natuurlijk enorm veel mogelijkheden om data met elkaar te laten uitwisselen.

Door gebruik te maken van de Google API data is in theorie iedere vorm van data uitwisseling mogelijk. Jij vertelt waar je kansen liggen en wij realiseren het voor je. Gegarandeerd.

Experts in Google API’s koppelen

Ondanks dat de API van Google Cloud de mogelijkheid biedt om vele applicatie met elkaar te verbinden, kan het natuurlijk zijn dat jij de kans ziet om te verbinden met een omgeving die zij nog niet bieden. Daar kunnen wij je mee helpen. Zolang het pakket waar jij mee wilt verbinden maar digitaal te vinden is, kunnen wij de API hiervoor gebruiken om data uit te lezen. Zo heb je nooit meer last van fouten die voortkomen uit handmatige handelingen en breng je alles mooi samen in één omgeving.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Google Cloud API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring hebben met het leggen van API-koppelingen. En niet alleen software afkomstige van Google. Zo bieden wij iedere ondernemer de vele mogelijkheden om software tot in de puntjes uit te breiden. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw Google Cloud uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Google Cloud te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Google Cloud. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales