Google Pay

Home > Google Pay

Uit dezelfde categorie:

Google Pay is een snelle manier om te betalen via één simpele app, zowel online als aan de kassa. Allemaal volledig beveiligd en gebruiksvriendelijk zoals je van Google kan verwachten.

Door de API van Google Pay toe te voegen aan je website of applicatie (óf winkel) ben je ervan verzekerd dat gebruikers met één simpele druk op de knop aankopen kunnen doen. Daarnaast is het een mooie aanvulling op de reeds beschikbare betaalmogelijkheden. Maar naast dit allemaal kan je nog veel meer doen met de API van Google Pay. Zo kan je bijvoorbeeld de betalingen automatisch koppelen aan je boekhouding of kan je na iedere betaling bezoekers laten omleiden naar een eigen omgeving, of verbind iedere betaling aan een automatisch mailsysteem zodat je altijd op de hoogte blijft van al je webshop verkeer.

Google Pay API koppeling

Zoals gezegd biedt de API van Google Pay ontzettend veel mogelijkheden voor ondernemers. Het is met vrijwel iedere beschikbare API uit te breiden, zolang je zelf weet wat je ermee wilt. Zie jij de kansen voor je maar weet je niet hoe je met deze API om moet gaan? Of weet jouw webbouwer niet waar hij/zij moet beginnen? Dan gaan wij graag met jou hiermee aan de slag.

Voor ons is geen API te ingewikkeld, dankzij onze uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en verbinden van verschillende applicaties en software. Jij vertelt ons waar jouw groei potentie ligt, dan zorgen wij ervoor dat de verbinding er komt zoals jij dat wilt.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.