Optimaliseer je bedrijfsproces met een Google Pay API-koppeling

Google Pay is een snelle manier om te betalen via één simpele app, zowel online als aan de kassa. Allemaal volledig beveiligd en gebruiksvriendelijk zoals je van Google kan verwachten. De hierbij behorende Google Pay API is tevens geschikt voor vele functionaliteiten.

Door de API toe te voegen aan je website of applicatie (óf winkel) ben je ervan verzekerd dat gebruikers met één simpele druk op de knop aankopen kunnen doen. Daarnaast is het een mooie aanvulling op de reeds beschikbare betaalmogelijkheden. Maar naast dit allemaal kan je nog veel meer doen met de API van Google Pay.

Op de developers pagina van Google Pay vind je een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden en functionaliteiten van de API.

Google Pay API koppeling

Zo kan je bijvoorbeeld de betalingen automatisch koppelen aan je boekhouding of kan je na iedere betaling bezoekers laten omleiden naar een eigen omgeving, of verbind iedere betaling aan een automatisch mailsysteem zodat je altijd op de hoogte blijft van al je webshop verkeer.

Zoals gezegd biedt de API van Google Pay ontzettend veel mogelijkheden voor ondernemers. Het is met vrijwel iedere beschikbare API uit te breiden, zolang je zelf weet wat je ermee wilt. Zie jij de kansen voor je maar weet je niet hoe je met deze API om moet gaan? Of weet jouw webbouwer niet waar hij/zij moet beginnen? Dan gaan wij graag met jou hiermee aan de slag.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Google Pay API is voor ons dus bekend terrein. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het leggen van betalingsoftware API-koppelingen. Op die manier kunnen wij de vele functies bieden voor jouw bedrijftools en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw betaalsoftware uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Google Pay te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Google Pay. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales