Jibble

Home > Jibble

Jibble is een gratis online tijdklok applicatie. Het houdt bij wanneer personeel aan het werk is. Het biedt een beter inzicht voor je loonadministratie, aanwezigheid en (regel)naleving. Én het is (tot nu toe) geheel gratis. Daarnaast genereer je er geautomatiseerde urenstaten en krachtige rapporten mee. De tool zelf is ook uitermate geschikt voor uitbreiding en koppeling met andere software. De Jibble API helpt daar goed bij.

Het is dus enorm handig als je het overzicht wilt behouden: Personeel klokt in eenvoudig in en uit via een smartphone, tablet of andere devices en kan biometrische herkenning en gps-locatie gebruiken. Zeer geschikt voor het werken op afstand, buitendiensten of bijvoorbeeld de onderwijs sector. Maar buiten deze sectoren zien we ook vele andere ondernemers overstappen naar deze tool. Het is dus een populaire applicatie voor bedrijven die vooral het thuiswerken met succes willen blijven gebruiken.

Jibble API uitbreiden

Thuiswerken is voor vele ondernemingen natuurlijk de norm. Met Jibble kan je dat dus ook zonder problemen blijven doen. De zekerheid van het overzichtelijk managen terwijl medewerkers niet altijd in beeld zijn, is voor vele een doorslaggevende factor. Maar wat als je deze uren wilt koppelen aan je bedrijfssysteem? Of wat als je andere applicaties die je wilt verrijken met data uit Jibble? Niets is voor ons te gek.

Wij koppelen jouw Jibble omgeving in een handomdraai aan bijvoorbeeld jouw webshop, boekhouding, HR of salaris systeem. Op die manier hoef je nooit meer zelf data over te kopieëren, over te typen of elders bij te houden. Alle data die jij nodig hebt wordt automatisch uitgelezen waar jij maar wilt. Handig, veilig en razendsnel.

Jibble software verbinden

Direct al je Jibble data inzien en uitlezen in jouw online tool naar keuze? Dat realiseren we voor je. Wij weten namelijk als geen ander hoe handig het is om al je software met elkaar te verbinden. Ga voor een online ecosysteem waar je als ondernemer alleen maar van kan dromen!

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Jij vertelt ons met welke tool jij jouw Jibble omgeving wilt verbinden en wij ontwikkelen de juiste API. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken en verbinden van talloze API’s garanderen wij dat alles mogelijk is. Neem snel contact op met onze API experts en wij helpen je graag.

Meer weten over de API van Jibble?

Specialist in API koppelingen:

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Samenwerken met APIkoppelingen

Samenwerken met APIkoppelingen? Wat bedoelen julle daar mee? We begrijpen dat dit misschien voor verwarring zorgt. Wij