Optimaliseer je bedrijfsproces met een Jibble API-koppeling

Jibble is een gratis online tijdklok applicatie. Het houdt bij wanneer personeel aan het werk is. Het biedt een beter inzicht voor je loonadministratie, aanwezigheid en (regel)naleving. Én het is (tot nu toe) geheel gratis. Daarnaast genereer je er geautomatiseerde urenstaten en krachtige rapporten mee. De tool zelf is ook uitermate geschikt voor uitbreiding en koppeling met andere software. De Jibble API helpt daar goed bij.

Het is dus enorm handig als je het overzicht wilt behouden: Personeel klokt in eenvoudig in en uit via een smartphone, tablet of andere devices en kan biometrische herkenning en gps-locatie gebruiken. Zeer geschikt voor het werken op afstand, buitendiensten of bijvoorbeeld de onderwijs sector. Maar buiten deze sectoren zien we ook vele andere ondernemers overstappen naar deze tool. Het is dus een populaire applicatie voor bedrijven die vooral het thuiswerken met succes willen blijven gebruiken.

Jibble API uitbreiden

Thuiswerken is voor vele ondernemingen natuurlijk de norm. Met Jibble kan je dat dus ook zonder problemen blijven doen. De zekerheid van het overzichtelijk managen terwijl medewerkers niet altijd in beeld zijn, is voor vele een doorslaggevende factor. Maar wat als je deze uren wilt koppelen aan je bedrijfssysteem? Of wat als je andere applicaties die je wilt verrijken met data uit Jibble? Niets is voor ons te gek.

Wij koppelen jouw Jibble omgeving in een handomdraai aan bijvoorbeeld jouw webshop, boekhouding, HR of salaris systeem. Op die manier hoef je nooit meer zelf data over te kopieëren, over te typen of elders bij te houden. Alle data die jij nodig hebt wordt automatisch uitgelezen waar jij maar wilt. Handig, veilig en razendsnel.

Jibble software verbinden

Direct al je Jibble data inzien en uitlezen in jouw online tool naar keuze? Dat realiseren we voor je. Wij weten namelijk als geen ander hoe handig het is om al je software met elkaar te verbinden. Ga voor een online ecosysteem waar je als ondernemer alleen maar van kan dromen!

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Jij vertelt ons met welke tool jij jouw Jibble omgeving wilt verbinden en wij ontwikkelen de juiste API. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken en verbinden van talloze API’s garanderen wij dat alles mogelijk is. Neem snel contact op met onze API experts en wij helpen je graag.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Jibble te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Jibble. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales