Optimaliseer je bedrijfsproces met een Jira Software API-koppeling

Met Jira kan je als softwareteam beter projecten plannen en uitbrengen. Daarnaast krijg je inzicht in workflows, verbind je het werk van teamleden en hou je een beter algeheel overzicht. De software heeft van zichzelf al vele mogelijkheden om uit te breiden met (populaire) online tools. Maar uitbreiden naar je eigen software? Dat kan uiteraard ook. Zoals te verwachten is de Jira API dus zeer geschikt om mee uit te breiden.

Jira API verbinden

Met de Jira API kan je verschillende functionaliteiten integreren binnen je eigen Jira omgeving. De mogelijkheden hierin zijn ongekend groot. Verzin het en het is er; denk hierbij bijvoorbeeld aan design of project management tools. Of misschien haal je data uit een andere omgeving die moet worden uitgelezen? Zolang jij ergens een mogelijkheid ziet om je Jira omgeving uit te breiden, dan kunnen wij er mee aan de slag.

Haal meer uit Jira

Gebruik je Jira maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij kennen de mogelijkheden van Jira als geen ander en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen van API’s kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Jira. Veilig, efficiënt en foutloos.

Aan de slag met je data

Het koppelen van de Jira API is voor ons dus bekend terrein. Dit is dankzij onze jarenlange ervaring met het leggen van diverse API koppelingen. Zo bieden wij altijd vele mogelijkheden voor jouw populaire online tools en toebehoren. Wel zo prettig.

En naast dat we de toepassingen verwerken, advsieren wij hier ook in. Wil jij weten of jouw bedrijfssoftware uit te breiden is met een API? Jij vertelt ons jouw wensen en de software, dan gaan wij er mee aan de slag. Neem dus snel contact op!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Jira Software te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Jira Software. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales