Jira Software

Home > Jira Software

Uit dezelfde categorie:

Met Jira kan je als softwareteam beter projecten plannen en uitbrengen. Daarnaast krijg je inzicht in workflows, verbind je het werk van teamleden en hou je een beter algeheel overzicht.

Jira API verbinden

Met de Jira API kan je verschillende functionaliteiten integreren binnen je eigen Jira omgeving. De mogelijkheden hierin zijn ongekend groot. Verzin het en het is er; denk hierbij bijvoorbeeld aan design of project management tools. Of misschien haal je data uit een andere omgeving die moet worden uitgelezen? Zolang jij ergens een mogelijkheid ziet om je Jira omgeving uit te breiden, dan kunnen wij er mee aan de slag.

Haal meer uit Jira

Gebruik je Jira maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij kennen de mogelijkheden van Jira als geen ander en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen van API’s kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Jira. Veilig, efficiënt en foutloos.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.