ServicePlanner

Home > ServicePlanner

Uit dezelfde categorie:

ServicePlanner is een uitgebreide online planning tool voor installatie- en service bedrijven met één tot tien monteurs in dienst. Met ServicePlanner vergroot je de omzet doordat je optimaal gebruik van je tijd maakt. Het systeem maakt een efficiënte dagplanning op postcode en stuurt klanten automatisch afspraken en herinneringen. Dankzij de API van ServicePlanner kan je deze functies dus niet alleen versterken, maar ook uitbreiden naar andere software. Het is dus de ideale alles-in-één software voor jou als jij het aantal afspraken (en dus je omzet!) wilt laten groeien.

Een API koppeling maken met ServicePlanner

Met een API connectie die gekoppeld is aan Serviceplanner krijg je je handen vrij voor datgene wat je echt wilt doen. De efficiënte dagplanning op postcode zorgt ervoor dat je meer klanten op 1 dag kunt bedienen en geen overbodige reistijd kwijt bent. Je klanten kunnen zelf een afspraak inplannen en eventuele vervolgafspraken worden automatisch ingepland.

De online tool is geheel naar je eigen huisstijl in te richten zoals ook de omgeving van je klant. Facturen en offertes kun je direct versturen vanaf je tablet of telefoon. Door het gebruik van digitale werkbonnen factureer je altijd de juiste prijzen en uren. De door de klant ondertekende werkbon stuur je gewoon met de factuur mee.

Verbinden met jouw software

Ons motto: waarom moeilijk doen, als het samen kan. Kortom: gebruik je al een ander systeem, dan onderzoeken we graag of jouw systeem en ServicePlanner bij elkaar passen. Werk je bijvoorbeeld al met een boekhoudpakket voor je offertes en facturen? Een koppeling is bijna altijd mogelijk. Afhankelijk van welk systeem je gebruikt kun je direct koppelen.

Klantgegevens worden met een koppeling automatisch via een beveiligde verbinding tussen beide systemen uitgewisseld. Dus je maakt de facturen in een externe pakket, of stuur de facturen die je maakt in ServicePlanner gelijk door naar je financiële administratie. Het koppelen van de API is voor ons bekend terrein. Ben je benieuwd of een koppeling met jouw pakket ook mogelijk is? Neem dan contact met ons op dat kijken we samen naar de mogelijkheden.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.