Koppeling Mailchimp API

Mailchimp is één van de grotere namen wereldwijd als het gaat om het verzenden van e-mailings. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systeem kan iedereen zonder veel moeite of technische kennis zelf prachtige nieuwsbrieven versturen. Maar zonder een adressenlijst om ze naartoe te sturen kom je nergens. En daar kunnen we je bij helpen. Wil je een aanmeldingsformulier voor Mailchimp op je website of wil je al je huidige contacten uit je CRM systeem importeren? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring hierin en helpen jou zo eenvoudig mogelijk aan de slag te gaan met Mailchimp.

Aanmeldingen mailinglijst Mailchimp verwerken

In de perfecte wereld hoef je nooit met de hand iets te doen hieraan en worden al je nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan je Mailchimp lijst. Heb je verschillende lijsten voor verschillende soorten klanten? Geen probleem. Wil je alleen klanten die meer dan 100,- besteden in je webwinkel toevoegen aan je Mailchimp lijst? Ook geen probleem. Wij vinden de API van Mailchimp één van de leukste die er is en koppelen met groot plezier jouw webwinkel, administratiepakket of ander databestand met je Mailchimp account.

Mailchimp koppelen met uw website via de API?

Er kan natuurlijk veel meer dan alleen aan of afmelden op je mailinglijsten. Wil je bijvoorbeeld de laatste 10 nieuwsbrieven via je website aanbieden als een soort 'archief' dan kan dit ook. Dankzij de slimme algoritmes van Mailchimp wordt je bestand automatisch ontdubbeld. Daarnaast kunnen we onze ruime ervaring met diverse API's gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe klanten zowel in je boekhoudpakket, CRM-systeem en je Mailchimp lijst toe te voegen. Scheelt je een hoop handwerk en al uw gegevens zijn altijd actueel.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken