Koppeling MailChimp API

MailChimp is wereldwijd één van de grotere namen als het gaat om het verzenden van nieuwsbrieven en mailingen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systeem kan iedereen zonder veel moeite of technische kennis zelf prachtige nieuwsbrieven versturen. Maar je komt je nergens zonder een adressenlijst om deze e-mails naartoe te sturen. En daar kunnen we je bij helpen. Wil je een MailChimp aanmeldingsformulier op je website of wil je al je huidige contacten importeren uit je CRM systeem? Geen probleem, wij hebben hier ruime ervaring mee en maken het jou zo eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan met MailChimp.

Aanmeldingen nieuwsbrief MailChimp verwerken

In de perfecte wereld hoef je je mailinglijst nooit meer handmatig bij te werken en worden al je nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan je MailChimp lijst. Heb je verschillende lijsten voor verschillende soorten klanten? Geen probleem. Wil je alleen klanten aan je MailChimp lijst toevoegen die meer dan € 100, - besteden in je webwinkel? Ook geen probleem. Wij vinden de API van MailChimp één van de leukste die er is en koppelen met groot plezier jouw webwinkel, administratiepakket of ander databestand met je MailChimp account.

MailChimp koppelen met jouw website?

Er kan natuurlijk veel meer dan alleen aan- of afmelden op je mailinglijsten. Wil je bijvoorbeeld de laatste tien nieuwsbrieven via je website aanbieden als een soort 'archief'? Dat kan. Dankzij de slimme algoritmes van MailChimp wordt je bestand automatisch ontdubbeld. Daarnaast kunnen we onze ruime ervaring met diverse API's gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe klanten in zowel je boekhoudpakket, CRM-systeem als je Mailchimp lijst toe te voegen. Scheelt je een hoop handwerk en al je gegevens zijn altijd actueel.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Mailchimp kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Mailchimp API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken