Optimaliseer je bedrijfsproces met een Mailchimp API-koppeling

MailChimp is wereldwijd één van de grotere namen als het gaat om het verzenden van nieuwsbrieven en mailingen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systeem kan iedereen zonder veel moeite of technische kennis zelf prachtige nieuwsbrieven versturen. Wij helpen je om je adressenlijst en Mailchimp aan elkaar te koppelen, om zo je bereik te vergroten. Daarnaast biedt de Mailchimp API nog veel meer mogelijkheden waarmee je je eigen software makkelijk kan verrijken.

Aanmeldingen nieuwsbrief MailChimp verwerken

In de perfecte wereld hoef je je mailinglijst nooit meer handmatig bij te werken en worden al je nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan je MailChimp lijst. Heb je verschillende lijsten voor verschillende soorten klanten? Geen probleem. Wil je alleen klanten aan je MailChimp lijst toevoegen die meer dan € 100,- besteden in je webwinkel? Ook geen probleem.

Wij vinden de API van MailChimp één van de leukste die er is en koppelen met groot plezier jouw webwinkel, administratiepakket of ander databestand met je MailChimp account. Zolang de software waar je mee wilt verbinden online staat, kunnen wij ermee communiceren. Kortom; alles is mogelijk!

MailChimp API koppelen met jouw website?

Er kan natuurlijk veel meer dan alleen aan- of afmelden op je mailinglijsten. Wil je bijvoorbeeld de laatste tien nieuwsbrieven via je website aanbieden als een soort ‘archief’? Dat kan. Dankzij de slimme algoritmes van MailChimp wordt je bestand automatisch ontdubbeld. Bekijk een nog uitgrebreider overzicht van de vele functies op de website van Mailchimp. Niet slecht he?

Daarnaast kunnen we onze ruime ervaring met diverse API’s gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe klanten in zowel je boekhoudpakket, CRM-systeem als je Mailchimp lijst toe te voegen. Scheelt je een hoop handwerk en al je gegevens zijn altijd actueel.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met onze API experts en leg jouw situatie uit. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van de Mailchimp API. Je kan er namelijk meer mee dan je denkt!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Mailchimp te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Mailchimp. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales