Mailchimp

Home > Mailchimp

Uit dezelfde categorie:

MailChimp is wereldwijd één van de grotere namen als het gaat om het verzenden van nieuwsbrieven en mailingen. Dankzij hun gebruiksvriendelijke systeem kan iedereen zonder veel moeite of technische kennis zelf prachtige nieuwsbrieven versturen. Wij helpen je om je adressenlijst en Mailchimp aan elkaar te koppelen, om zo je bereik te vergroten.

Aanmeldingen nieuwsbrief MailChimp verwerken

In de perfecte wereld hoef je je mailinglijst nooit meer handmatig bij te werken en worden al je nieuwe klanten automatisch toegevoegd aan je MailChimp lijst. Heb je verschillende lijsten voor verschillende soorten klanten? Geen probleem. Wil je alleen klanten aan je MailChimp lijst toevoegen die meer dan € 100, – besteden in je webwinkel? Ook geen probleem. Wij vinden de API van MailChimp één van de leukste die er is en koppelen met groot plezier jouw webwinkel, administratiepakket of ander databestand met je MailChimp account.

MailChimp koppelen met jouw website?

Er kan natuurlijk veel meer dan alleen aan- of afmelden op je mailinglijsten. Wil je bijvoorbeeld de laatste tien nieuwsbrieven via je website aanbieden als een soort ‘archief’? Dat kan. Dankzij de slimme algoritmes van MailChimp wordt je bestand automatisch ontdubbeld. Daarnaast kunnen we onze ruime ervaring met diverse API’s gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe klanten in zowel je boekhoudpakket, CRM-systeem als je Mailchimp lijst toe te voegen. Scheelt je een hoop handwerk en al je gegevens zijn altijd actueel.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.