Optimaliseer je bedrijfsproces met een Zoho API-koppeling

Met zijn brede dekking, uitgebreide functies en intuïtieve gebruikersinterface – kan Zoho zich meten met elke andere grote merknaam op het gebied van technologie en functionaliteit. Dankzij een ruime 15 jaar ervaring in de CRM-branche, kent de software alle fases waar een groeiend bedrijf doorheen gaat. Tevens biedt de bijbehorende Zoho API vele mogelijkheden voor iedere ondernemer.

Zoho biedt kleine tot grote organisaties een complete oplossing voor de hele levenscyclus van een customer relationship management (CRM). De organisatie-brede verkoop, marketing, klantenondersteuning en service- en voorraadbeheer beheer je vanuit één enkel bedrijfssysteem. Zoho is voor iedereen, of het nu een klein bedrijf of een grote onderneming is.

Verkoop slimmer, beter en sneller.

Een API koppeling maken met Zoho

Door gebruik te maken van Zoho API stroomlijn je het gehele proces van lead tot klant. Moeiteloos richt je dashboards en rapportages in helemaal aan de hand van je wensen.  Dankzij de goed uitgedachte en volledig te individualiseren interface is in één oogopslag te zien hoe het ervoor staat met leads, offertes, orders en facturen. Alles wordt digitaal gearchiveerd en veilig opgeslagen in de cloud. Handmatige handelingen, zoals het toevoegen van getekende facturen zijn overbodig. Met de API van Zoho heb je straks alles op één plek die altijd en overal toegankelijk is.

De Zoho software koppelen

  • Biedt jouw systeem de mogelijkheid om te communiceren via webservices? Dan kunnen wij de koppeling met Zoho tot stand brengen.
  • Wil je bijvoorbeeld debiteuren in een extern systeem aanmaken en direct naar Zoho laten schieten?
  • Heb je een webwinkel en wil je orders vanuit de webwinkel direct in deze software laten boeken?
  • Of een Zoho koppeling op maat laten bouwen? Vele mogelijke opties vind je op de website van Zoho.

Dankzij onze jarenlange ervaring van het koppelen van talloze API’s uit diverse branches is geen verbinding ons te gek. Wacht dan niet langer met het tot stand brengen van jouw ideeën. Trek aan de bel en leg je opties voor aan onze API-experts. Zij gaan graag met jou in gesprek over de talloze mogelijkheden van onze data koppelingen.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Zoho te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Zoho. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales