Optimaliseer je bedrijfsproces met een KvK API-koppeling

De Kamer van Koophandel (KvK) biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers. Maar ze bieden niet alleen de mogelijkheid om je bedrijf te starten en alle randzaken daar omheen te regelen. Het heeft ook enorm handige data beschikbaar gesteld voor ondernemers. De KvK API biedt onder andere registergegevens aan als handelsnaam, adresgegevens, KvK-nummers (en meer) waarmee je jouw software nóg verder kan uitbreiden.

De KvK API gebruiken

Met deze gegevens kan je dus al snel vele kanten op als het gaat om het verreiken van je bedrijfssoftware. Je synchroniseert en importeert razendsnel actuele data, zoals KvK nummers, RSIN, vestigingsnummers, adresgegevens; noem het maar op. En dat is heel handig!

Stel je maar eens voor: Je beschikt over een CRM managementsysteem, een webshop of boekhoudsysteem. Hoe handig is het dan als je hierin data kan gebruiken vanuit het handelsregister? Vul bijvoorbeeld gegevens automatisch aan binnen je klantrelatie omgeving. Controleer zakelijke klanten op specifieke (basis)gegevens. Het is allemaal mogelijk.

Heb je zelf een idee waarop je de data kan gebruiken of toepassen binnen jouw software? Dan weten wij daar ook een oplossing voor. Zolang jouw tools online beschikbaar zijn, kunnen wij ermee koppelen. Bekijk nog meer van de opties en informatie van deze API op de website van Kamer van Koophandel. Klinkt goed toch?

KvK software verbinden

Voorkom zoeken, controleren en handmatig overnemen van data en houd je bedrijfsgegevens up-to-date. Met een geautomatiseerde koppeling tussen het handelsregister en jouw systeem haal je simpel en snel informatie uit de KvK database.

Dus waar wacht je nog op? Jij vertelt ons met welke software jij jouw KvK data wilt verbinden en wij ontwikkelen de juiste API verbinding. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken en verbinden van talloze data koppelingen garanderen wij dat alles mogelijk is. Neem snel contact op met onze API experts en wij helpen je graag.

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met KvK te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met KvK. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales