SMS sturen via Messagebird API

Messagebird is één van de toonaangevende leveranciers van SMS diensten in Nederland en is wereldwijd verbonden met meer dan 900 operators. Daardoor kunnen ze berichten versturen naar ieder land ter wereld Daarnaast bieden ze diverse omliggende producten aan, zoals voice berichten (je klant krijgt een automatisch gesproken bericht vanuit een computer toegezonden), virtuele nummers (wat mensen je sms'en komt binnen in je backoffice) of shortcodes zodat mensen jouw bedrijf kunnen bereiken door een SMS te sturen naar een kort nummer (bijv. 63666) met een code zoals 'BEDRIJFSNAAM'. En dat is nog maar het begin.

Connectie met API Messagebird

Wij werken al heel veel jaren met de API van Messagebird en zijn meer dan bekend met de mogelijkheden en diensten. Van het versturen van bulk SMS berichten (in grote oplages) tot het sturen van persoonlijke berichten, zoals herinneringen voor het innemen van medicatie of een aankomende APK keuring, het is allemaal mogelijk. Dankzij onze ruime ervaring in het koppelen van omgevingen kan eigenlijk alles wel.

Messagebird verbinding met je website via API

Heb jij een webshop en wil je dat je klanten bij verzending vanuit je magazijn een SMS krijgen dat hun pakket onderweg is of wil je bij openstaande facturen automatisch een computer gesproken melding sturen, dan kan dit allemaal. Wij zorgen voor de infrastructuur die dit allemaal met elkaar in verbinding brengt en helpen jou meedenken hoe je het maximale eruit kunt halen.

Weten wat een API koppeling voor jou kan doen?

Vertel ons meer over jouw omgeving en wensen, dan kijken we samen hoe wij voor jouw organisatie het beste uit een API koppeling met Messagebird kunnen halen. Dankzij onze ervaring met de Messagebird API kunnen wij vaak meer bereiken met een koppeling dan je verwacht.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan en kijk wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan
divider

Voorbeelden van API's waar wij mee werken