SMS sturen via Messagebird API

Messagebird is één van de meest toonaangevende leveranciers van SMS diensten. Daarnaast bieden ze diverse omliggende producten aan, zoals voice berichten (je klant krijgt een automatisch gesproken bericht), virtuele nummers (wat mensen je sms'en komt binnen in je backoffice) of shortcodes waarmee mensen je kunnen bereiken via een code naar een kort nummer. En dat is nog maar het begin.

Connectie met API Messagebird

Wij werken al heel veel jaren met de API van Messagebird en zijn meer dan bekend met de mogelijkheden en diensten. Van het versturen van bulk SMS berichten (in grote oplages) tot het sturen van persoonlijke berichten, zoals herinneringen voor het innemen van medicatie of een aankomende APK keuring, het is allemaal mogelijk. Dankzij onze ruime ervaring in het koppelen van omgevingen kan eigenlijk alles wel.

Messagebird verbinding met je website via API

Heb jij een webshop en wil je dat je klanten bij verzending vanuit je magazijn een SMS krijgen dat hun pakket onderweg is of wil je bij openstaande facturen automatisch een computer gesproken melding sturen, dan kan dit allemaal. Wij zorgen voor de infrastructuur die dit allemaal met elkaar in verbinding brengt en helpen jou meedenken hoe je het maximale eruit kunt halen.

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Wij hebben honderden API-koppelingen gemaakt en zijn experts in het maken van API koppelingen met Messagebird. Wat je wensen ook zijn, wij koppelen of maken de API die dit mogelijk maakt.

Een slimme API koppeling kan jouw organisatie veel tijd, geld en fouten besparen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Koppelen met Messagebird was nog nooit zo simpel

Benieuwd wat een API koppeling met Messagebird voor jou kan betekenen?

Offerte aanvragen