SMS sturen via Messagebird API

Messagebird is één van de toonaangevende leveranciers van SMS diensten in Nederland en is wereldwijd verbonden met meer dan 900 operators. Daardoor kunnen zw berichten versturen naar ieder land ter wereld. Daarnaast bieden ze diverse omliggende producten aan zoals voice berichten (je klant krijgt een automatisch gesproken bericht vanuit een computer toegezonden), virtuele nummers (wat mensen je sms'en komt binnen in je backoffice) of shortcodes zodat mensen jou bedrijf kunnen bereiken door een SMS te sturen naar een kort nummer (bijv. 63666) met een code zoals 'BEDRIJFSNAAM'. En dat is nog maar het begin.

Connectie met API Messagebird

Wij werken al heel veel jaren met de API van Messagebird en zijn meer dan bekend met de mogelijkheden en diensten. Van het versturen van bulk SMS berichten (in grote oplages) tot het sturen van persoonlijke berichten zoals herinneringen voor het innemen van medicatie of een aankomende APK keuring, het is allemaal mogelijk. Dankzij onze ruime ervaring in het koppelen van omgevingen kan eigenlijk alles wel.

Messagebird verbinding met je website via API

Heb jij een webshop en wil je dat je klanten bij verzending vanuit je magazijn een SMS krijgen dat hun pakket onderweg is of wil je bij openstaande facturen automatisch een computer gesproken dreiging sturen dan kan dit allemaal. Wij zorgen voor de infrastructuur die dit allemaal met elkaar in verbinding brengt en helpen jou meedenken hoe je het maximale eruit kunt halen.

Meer weten?

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor een korte brainstorm of een vrijblijvend voorstel.

Voorbeelden van API's waar wij mee werken