Optimaliseer je bedrijfsproces met een MessageBird API-koppeling

Messagebird is één van de meest toonaangevende leveranciers van SMS diensten. Daarnaast bieden ze diverse omliggende producten aan. Denk aan voice berichten (je klant krijgt een automatisch gesproken bericht). Virtuele nummers (wat mensen je sms’en komt binnen in je backoffice). Of shortcodes waarmee mensen je kunnen bereiken via een code naar een kort nummer. En dat is nog maar het begin. Met de Messagebird API gaan namelijk vele deuren open!

Bekijk voor een handig overzicht van de door de Messagebird API standaard functies op hun developers pagina. Klinkt goed toch?

API connectie maken

Wij werken al heel veel jaren met de API van Messagebird en zijn meer dan bekend met de mogelijkheden en diensten. Van het versturen van bulk SMS berichten (in grote oplages) tot het sturen van persoonlijke berichten, zoals herinneringen voor het innemen van medicatie of een aankomende APK keuring, het is allemaal mogelijk. Dankzij onze ruime ervaring in het koppelen van omgevingen kan eigenlijk alles wel.

Messagebird verbinding met je website via API

Heb jij een webshop en wil je dat je klanten bij verzending vanuit je magazijn een SMS krijgen dat hun pakket onderweg is of wil je bij openstaande facturen automatisch een computer gesproken melding sturen, dan kan dit allemaal. Wij zorgen voor de infrastructuur die dit allemaal met elkaar in verbinding brengt en helpen jou meedenken hoe je het maximale eruit kunt halen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met onze API experts en leg jouw situatie uit. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van de Messagebird API. Je kan er namelijk meer mee dan je denkt!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met MessageBird te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met MessageBird. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales