Optimaliseer je bedrijfsproces met een Minox API-koppeling

Minox is al bijna 35 jaar dé boekhoudingssoftware voor (klein) MKB en ZZP’ers. De software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Minox zorgt ervoor dat zowel de accountant, de boekhouder als de ondernemer makkelijk kan doorgroeien met zijn of haar business. Dankzij de Minox API krijg je tevens de mogelijkheid om vele koppelingen te maken met diverse (bedrijfs)software.

Implementeren Minox API

Minox stelt je in staat om zeer eenvoudig je boekhouding bij te houden. Maar zelfs bij een boekhoudingssysteem kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van je oude boekhoudingssystemen met je huidige; meerdere ontvangen betalingen automatisch laten verwerken in je boekhouding.

Zelfs je data uitlezen en overzichtelijk tonen in een voor jou op maat gemaakt overzicht. Met een API verbinding tussen Minox en jouw systemen kan allemaal.

De API koppelen

Een API verbinding maken met Minox is voor ons een fluitje van een cent. Vertel ons waar jouw wensen liggen en wij bieden jou alle mogelijkheden om jouw boekhouding zo optimaal mogelijk vorm te geven. Met onze uitgebreide kennis over API koppelingen en de boekhoudingssoftware van Minox gaan wij graag aan de slag met jouw ideeën.

Dus waar wacht je nog op? Door de koppeling te maken met jouw Minox software gaat er voor jouw (digitale) bedrijfsvoering vele deuren open. Neem vandaag nog contact op met onze API experts en laat je informeren over alle mogelijkheden van jouw data. Er kan meer mee dan je denkt!

Vragen over deze API?

Klaar om de kracht van een API-koppeling​ met Minox te ontdekken?

Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van een API-koppeling met Minox. Verbeter de efficiëntie van je bedrijfsprocessen, verminder fouten en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze naadloze software-integraties.

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit en de type data. Gaat het om 10 of 10 miljard records? Wil je een koppeling maken naar een oud systeem of een die juist net vers op de markt is?  Wil je alleen data één op één tussen de platforms uitwisselen of verwacht je van ons dat we met superslimme algoritmes de data verbeteren voor we deze opslaan? En zo zijn er nog meer relevante vragen.

Om echt te weten te komen at jouw API koppeling kost, stuur ons dan even een bericht met wat je voor ogen hebt, dan denken wij met je mee voor de best passende maatwerk oplossing binnen jouw budget.

Nee. Wij werken met een zogenoemde flat-fee. Je betaald eenmalig de ontwikkeling van de de koppeling. Daarnaast betaal je een vast bedrag voor de zogenoemde resources. Dit is voor de rekenkracht en geheugen welke wij nodig hebben om jouw koppeling(en) te draaien in ons platform. Deze kosten hangen af van hoe zwaar je koppeling is (aantal records, complexiteit van de algoritmes die wij draaien) en bepalen we tijdens het opstellen van de offerte met jou.

Wij bouwen iedere koppeling als een losse miniapplicatie. Deze draait in zijn eigen virtuele container voor maximale veiligheid. De container draait alleen de services die nodig zijn voor jouw koppeling en bevat geen enkele overhead of ingang voor ‘makkelijk’ onderhoud. We werken waar nodig met complexe login sleutels (nooit met wachtwoorden).

Voor alles wat publiekelijk beschikbaar is, passen we de hoogst mogelijke standaarden toe om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast monitoren wij alle omgevingen 24/7 op het gebied van veiligheid en performance. 

Alleen als jij dit wilt. Simpel. Wij houden ervan onze verantwoordelijkheid zo klein mogelijk te houden. We halen alleen het minimale op wat nodig is om jouw koppeling tot een succes te brengen en verwijderen alles wat niet nodig is direct na verwerking. Als we toch gegevens moeten opslaan om te weten welke gegevens al gesynchroniseerd zijn dan slaan we alleen het ID of nummer op bijvoorbeeld maar niet de volledige dataset. En als er toch volledige datasets moeten worden opgeslagen dan slaan we alle gevoelige gegevens versleuteld op.

Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Dat kan via het contactformulier op deze pagina of via 010 – 477 26 78 en info@apikoppelingen.nl

Bekijk al onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden.

Contact opnemen met sales