Minox

Home > Minox

Uit dezelfde categorie:

Minox is al bijna 35 jaar dé boekhoudingssoftware voor (klein) MKB en ZZP’ers. De software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Minox zorgt ervoor dat zowel de accountant, de boekhouder als de ondernemer makkelijk kan doorgroeien met zijn of haar business.

Implementeren Minox API

Minox stelt je in staat om zeer eenvoudig je boekhouding bij te houden. Maar zelfs bij een boekhoudingssysteem kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van je oude boekhoudingssystemen met je huidige; meerdere ontvangen betalingen automatisch laten verwerken in je boekhouding; zelfs je data uitlezen en overzichtelijk tonen in een voor jou op maat gemaakt overzicht: met een API verbinding tussen Minox en jouw systemen kan allemaal.

API van Minox koppelen

Een API verbinding maken met Minox is voor ons een fluitje van een cent. Vertel ons waar jouw wensen liggen en wij bieden jou alle mogelijkheden om jouw boekhouding zo optimaal mogelijk vorm te geven. Met onze uitgebreide kennis over API koppelingen en de boekhoudingssoftware van Minox gaan wij graag aan de slag met jouw ideeën.

Even sparren?

Benieuwd wat een API koppeling voor jou kan doen?

Terugbelverzoek

We hebben je terugbelverzoek ontvangen. We gaan je later terugbellen op jouw aangegeven tijdstip.